aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΈγραψε ιστορία η Λειψία, μέγα κάζο για Ντόρτμουντ

Έγραψε ιστορία η Λειψία, μέγα κάζο για Ντόρτμουντ

Ιστορική νίκη για τη Λειψία, ιστορικό κάζο για τη Ντόρτμουντ. Η νεοφώτιστη στην πρώτη κατηγορία επικράτησε 1-0 της Μπορούσια, κατακτώντας την πρώτη νίκη στην ιστορία της στη Μουντεσλίγκα.

Η Ντόρτμουντ είχε όπως πάντα την κατοχή της μπάλας και την κυκλοφορούσε αλλά αδυνατούσε να βρει κενούς διαδρόμους προς την εστία της Λειψίας. Από την άλλη μεριά δε, η Λειψία όποτε έβρισκε την ευκαιρία να βγει μπροστά και να φτιάξει φάσεις, απειλούσε τον Μπούρκι. Ενδεικτικό είναι ότι η Λειψία είχε 10 τελικές, με 4 στην εστία, ενώ η Ντόρτμουν 7, με… 0 στο τέρμα!

Το ματς πήγαινε… σβηστά για 0-0, ωστόσο οι γηπεδούχοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη. Σε μια γρήγορη αντεπίθεση στο 89ο λεπτό, ο Μπούρκε γύρισε τη μπάλα παράλληλα με την εστία στο ύψος της μικρής περιοχής και ο αφύλαχτος Κεϊτά, έστειλε τη μπάλα στον ουρανό των διχτύων και τους οπαδούς της ομάδας τους στον… 7ο ουρανό! Πλέον, η Μπορούσια βρίσκεται ήδη στο κυνήγι της Μπάγερν, μόλις από τη 2η αγωνιστική, έχοντας διαφορά τριών βαθμών.

Βασικός αγωνίστηκε για τη Ντόρτμουντ ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, ενώ ο Κυριάκος Παπαδόπουλος είδε όλο το ματς από τον πάγκο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ