aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Έγραψαν» μισάωρο Ματίγια και Ιβάν

«Έγραψαν» μισάωρο Ματίγια και Ιβάν

Σημαντική συμβολή είχε ο Ματίγια Σπόλιαριτς στην εκτός έδρας νίκη της εθνικής μας ομάδας επί του Καζακστάν μιας και από την ώρα που μπήκε στο ματς έδωσε βοήθειες και άλλο αέρα. Από αυτόν προήλθε και η ασίστ για την ισοφάριση.

Στο 66’ μπήκε στο ματς των Σκοπίων ο Τρισκόφσκι αντικαθιστώντας τον Πάντεφ στη νίκη της χώρας του με 2-1 κόντρα στη Σλοβενία. Η Κύπρος υποδέχεται τη Ρωσία αύριο και τα Σκόπια παίζουν εκτός έδρας με την Πολωνία σε εξαιρετικά δύσκολες αποστολές για τις εθνικές ομάδες των δυο διεθνών της ΑΕΚ.

Μετά τη χθεσινή πρωινή προπόνηση έχει δοθεί διήμερο ρεπό στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, έτσι θα επιστρέψουν στις προπονήσεις από τη Δευτέρα. Αρχές της βδομάδας θα ενσωματωθούν όλοι οι διεθνείς και θα αρχίσουν την προετοιμασία τους για τον εκτός έδρας αγώνα με την ΑΕΛ. Τις προηγούμενες μέρες οι προπονήσεις ήταν ελλιπέστατες καθώς απουσιάζουν οι διεθνείς αλλά και οι τραυματίες οι οποίοι ακόμη δεν είναι σε θέση να μπουν φουλ με την υπόλοιπη ομάδα. Οι τραυματίες έκαναν και διπλές προπονήσεις για να καλύψουν το χαμένο έδαφος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ