aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Εγώ θα είμαι δίπλα στον προπονητή μου…»

«Εγώ θα είμαι δίπλα στον προπονητή μου…»

Ο Γιώργος Βασιλείου αν και δεν αγωνίζεται ως βασικός διακρίθηκε κι αυτό απέναντι στην Έβερτον και λίγο έλειψε να σκοράρει κιόλας με εκπληκτικό τρόπο μετά το 1-0 με τον Σαρδινέρο.

Ο Κύπριος ακραίος μπακ μίλησε αμέσως μετά το τέλος του αγώνα και αρχικά είπε: «Συχγαρητήρια σε όσους αγωνίστηκαν και σε όσους δεν αγωνίστηκαν. Είμαστε όλοι μαζί. Γνωρίζαμε τις δυσκολίες. Είπαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο να το απολαύσουμε και πήραμε ένα καλό αποτέλεσμα. Σπάνια παίζει κανείς σε τέτοια γήπεδα. Σίγουρα θα δεχόμασταν πίεση όμως καταφέραμε να πάρουμε ένα βαθμό. Πρέπει να είμαστε σοβαροί στο πρωτάθλημα για να πάρουμε την νίκη την Κυριακή. Είναι εμπειρία ζωής. Μπροστά σε αρκετό κόσμο και με τεράστιους ποδοσφαιριστές. Όποτε το θέλει ο προπονητής τον στηρίζω σέβομαι πάνω από όλα τον κόσμο του Απόλλωνας. Θέλουμε να κατακτήσουμε τίτλος και νέες εμπειρίες».

Και πρόσθεσε: «Κάναμε το πλάνο μας 100%, ήταν ανώτερη η Έβερτον, είχαμε ψυχικά αποθέματα και τα καταφέραμε. Εγώ θα είμαι δίπλα στον προπονητή μου, σεβασμός στον κόσμο του Απόλλωνα».

Από την πλευρά του, ο Αντριάν Σαρδινέρο είπε: «Νιώθω χαρούμενος. Είναι κάτι καταπληκτικό για μένα σκοράρω δύο γκολ σερί στην Ευρώπη. Το να σκοράρεις στο Γκούντισον Παρκ είναι κάτι καταπληκτικό. Πήραμε δεύτερο σερί βαθμό δίκαια όπως και με την Λυών.Είναι ωραία σήμερα όμως την Κυριακή έχουμε αγώνα πρωταθλήματος με τη Νέα Σαλαμίνα. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Έχεις τελικούς κάθε μέρα. Είναι ωραία αυτά τα παιχνίδια αλλά πρέπει την Κυριακή να κερδίσουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ