aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΕγκρίθηκε η συμφωνία, επιστροφή των 235.800 μετοχών στον Πουλλαΐδη

Εγκρίθηκε η συμφωνία, επιστροφή των 235.800 μετοχών στον Πουλλαΐδη

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Ο Χρίστος Πουλλαΐδης είναι ξανά ο μεγαλομέτοχος της ποδοσφαιρικής εταιρείας της Ανόρθωσης. Τα μέλη της Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου ενέκριναν την συμφωνία διαχείρισης και την μεταβίβαση του 21% από το σύλλογο στον Χρίστο Πουλλαΐδη.

Στη Γενική Συνέλευση που έγινε το απόγευμα της Δευτέρας (6/5) στην αίθουσα Κυριάκος Θεοχάρους στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», ψήφισαν 114 μέλη και με τέσσερις αρνητικές ψήφους και δύο αποχές η συμφωνία εγκρίθηκε.

Ο Χατζηπαντέλας αναλαμβάνει την Κτηματική

Ο Μιχάλης Χατζηπαντέλας δεν υπέκυψε στις πιέσεις να αναλάβει πρόεδρος της Εταιρείας, αλλά επιβεβαίωσε ότι θα παραμείνει κοντά και θα συμβάλει στην προσπάθεια για οικονομική εξυγίανση. Η Γενική Συνέλευση διόρισε τον Μιχάλη Χατζηπαντέλα ως υπεύθυνο να υλοποιήσει το πλάνο για εξόφληση του χρέους της Κτηματικής Εταιρείας (είναι ο ο διοκτήτης του Σταδίου Αντώνης Παπαδόπουλος»), το οποίο είναι περίπου στο 1,200.000 ευρώ. Στόχος είναι να εξευρεθούν 100 άτομα (ο Χατζηπαντέλας έχει ήδη βρει τα 50 άτομα), τα οποία θα πληρώνουν 1000 ευρώ τον χρόνο, ενώ ποσό 50,000 ευρώ θα προέρχεται από την συμφωνία με την Cablenet για τα τηλεοπτικά δικαιώματα, έτσι ώστε να εξοφληθεί το «κόκκινο» δάνειο της Κτηματικής.

Η ανακοίνωση της Ανόρθωσης

«Στην έκτακτη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου που πραγματοποιήθηκε στις 6/5 η ώρα 19:00 στην Αίθουσα Κυριάκος Θεοχάρους στο Στάδιο Αντώνης Παπαδόπουλος, εγκρίθηκε η αναδιάρθρωση της συμφωνίας διαχείρισης Συλλόγου-Εταιρείας όπως παρουσιάστηκε στα μέλη, όπως επίσης και η επιστροφή των 235.800 μετοχών στον κ. Χρήστο Πουλλαΐδη, καθιστώντας τον μεγαλομέτοχο της Εταιρείας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ