aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Έγκριση αναδιάρθρωσης δανείων»

«Έγκριση αναδιάρθρωσης δανείων»

Προχθές το βράδυ πραγματοποιήθηκε Γενική Συνέλευση από το Δ.Σ. της Νέας Σαλαμίνας με κυριότερο σκοπό την ενημέρωση για την αναδιάρθρωση κάποιων δανείων και στον τρόπο αποπληρωμή τους, ενώ ζητήθηκε και έγκριση-διασφάλιση ώστε να μην υπάρχει άλλη αλλαγή και να επικρατήσει η σιγουριά ότι τα δάνεια αυτά θα εξοφληθούν εντός της μίας δεκαετίας.

«Περίπου 60 άτομα έδωσαν το παρών τους. δεν ήταν γενική συνέλευση που ασχολήθηκε με τρέχον θέματα. Ήταν γενική συνέλευση που έγινε για συγκεκριμένο λόγο. Η Νέα Σαλαμίνα είχε συνεργασία με ιδρύματα και έγιναν διευθετήσεις για αποπληρωμή δανείων. Αυτό που έχει γίνει κατορθωτό είναι η αναδιάρθρωση των δανείων. Πως θα πληρώνονται αυτά τα δάνεια και ζητήσαμε έγκριση αλλά και διασφάλιση για αυτή την αποπληρωμή, να μην υπάρχει άλλη αλλαγή ώστε να είμαστε σίγουροι πως θα ξοφληθούν σε 10 χρόνια. Πήραμε την έγκριση. Ταυτόχρονα ενημερώσαμε και για άλλα θέματα», ανέφερε χθες μεταξύ άλλων στον ΣΠΟΡ FM 95.0  ο πρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας Θουκής Θουκυδίδης.

Και πρόσθεσε: «Η Νέα Σαλαμίνα μετά την τελευταία αναδιάρθρωση, νιώθουμε πως μπήκαμε σε μια υγιή κατάσταση. Το πρόβλημα είναι η ρευστότητα. Ο προϋπολογισμός είναι συγκεκριμένος, τα έσοδα όμως δεν είναι σταθερά και τρέχουμε κάθε τέλος του μήνα για να καλύψουμε τις υποχρεώσεις μας. Ελπίζουμε με μια καλή παρουσία, να τελειώσει η φετινή σεζόν και αν όλα πάνε καλά, το θέμα ρευστότητας να επιλυθεί».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ