aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΕγκωμίτης: «Η ΑΕΚ μπορούσε για περισσότερα γκολ… ήταν ένα καλό μάθημα»

Εγκωμίτης: «Η ΑΕΚ μπορούσε για περισσότερα γκολ… ήταν ένα καλό μάθημα»

Θα δουλέψει ώστε να επιστρέψει στις νίκες ο Εθνικός, όπως δήλωσε ο προπονητής της ομάδας, Γιώτης Εγκωμίτης, μετά την βαριά ήττα (1-5) από την ΑΕΚ στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής.

Αναλυτικά: «Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Ξέραμε τα προβλήματα της λόγω απουσιών και τραυματιών. Ξέραμε πως βάση αυτών θα έχανε από την δυναμικότητα της και θα κάναμε εμείς κάτι καλό. Αυτό έγινε μέχρι το 44’, βγάλαμε μια καλή εικόνα στο παιχνίδι. Όμως τα δύο γκολ επηρέασαν την ομάδα μας, στο δεύτερο μέρος μπήκαμε φοβισμένοι. Δεν αντεπεξήλθαμε, πέτυχαν ακόμα δύο γκολ και το τρίτο γκολ τέλειωσε το παιχνίδι. Η ΑΕΚ κυριάρχησε και μπορούσε για περισσότερα γκολ. Στα προηγούμενα παιχνίδια δεν κάναμε τόσα όσα κάναμε σήμερα από το 44’ μέχρι το 90’. Ήταν ένα καλό μάθημα, θα δουλέψουμε στην διακοπή ώστε να βελτιωθούμε. Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ, θεωρώ πως θα είναι πρωταγωνίστρια και φέτος, είναι καλοδουλεμένη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ