aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΕγκλιματίζονται και οι νέοι

Εγκλιματίζονται και οι νέοι

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο Χρίστος Γουΐλερ αγωνίστηκε για πρώτη φορά με τη φανέλα της ΑΕΛ στο φιλικό παιχνίδι με την Καρμιώτισσα και έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει την ομάδα προς την ευόδωση των στόχων της. Το… βάρος για τη θέση του αριστερού μπακ πέφτει σε αυτόν και στον Αντρέα Αβραάμ. Δύο επιλογές που φαντάζουν ικανές να καλύψουν τη συγκεκριμένη θέση όποιος και αν αγωνίζεται.

Πολύ καλά στοιχεία έδειξε και ο Τεϊσέιρα, ενώ ο Λεόνσο άφησε πολλές υποσχέσεις. Θα δώσει λύσεις στην επιθετική γραμμή, εκεί όπου η ΑΕΛ φανέρωσε αδυναμίες. Οι γαλαζοκίτρινοι ποντάρουν πολύ και στον Αλνταΐρ, ο οποίος στον επαναληπτικό αγώνα με την Αούστρια ήταν δραστήριος. Είναι και ο Σίλβα, ένας μέσος από τον οποίο περιμένει πολλά ο Μπαλταζάρ.

Από εκεί και πέρα, στα έξι επίσημα παιχνίδια που έδωσε έως τώρα η ομάδα της Λεμεσού οι Λεόνσο, Σίλβα, Ζντραφκόφσκι, Γουίλερ και Τεϊσέιρα δεν πήραν ούτε λεπτό συμμετοχής, ενώ υπάρχει η πίστη πως οι Φιντέλις, Αλνταΐρ (φωτό) και Μπενίτεθ έχουν να δώσουν πολλά περισσότερα. Με τους πιο πάνω παίκτες, οι γαλαζοκίτρινοι θα είναι ασφαλώς πιο δυνατοί. Είναι δεδομένο πως η ομάδα έχει όλο τον χρόνο μπροστά της  για να φτάσει στο μάξιμουμ των δυνατοτήτων της. Δεν θα ήταν φυσιολογικό η ομάδα να αποδίδει στο 100% αυτή την περίοδο.

Τρανό παράδειγμα αποτελεί ο Ντάνι Μπενίτεθ. Ο Ισπανός ακραίος επιθετικός έδειξε πολύ καλά στοιχεία στον χρόνο συμμετοχής που είχε στα παιχνίδια που χρησιμοποιήθηκε. Είναι σίγουρο πως με την έναρξη του πρωταθλήματος, ο Μπενίτεθ θα είναι ακόμη πιο έτοιμος και ουσιαστικός. Η εμφάνισή του στο διάστημα που αγωνίστηκε με την Αούστρια ήταν εκπληκτική και οι κινήσεις του φανέρωσαν πως πρόκειται για ποιοτικό παίκτη. Ο Μπρούνο Μπαλταζάρ ποντάρει στον Ισπανό, όπως και στους υπόλοιπους που προστέθηκαν στο ρόστερ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ