aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Έφυγε το πούλμαν της Ντόρτμουντ ξεχνώντας τον Χούμελς στα αποδυτήρια»

«Έφυγε το πούλμαν της Ντόρτμουντ ξεχνώντας τον Χούμελς στα αποδυτήρια»

Συμβαίνουν και στις καλύτερες ποδοσφαιρικές οικογένειες ακόμα και όταν πρόκειται για γερμανικές, όπου η πειθαρχεία και η οργάνωση είναι το Α και το Ω για την ομαλή και εύρυθμη λειτουργία τους.

Ο λόγος για ένα άκρως ασυνήθιστο σκηνικό που στήθηκε στο φινάλε της αναμέτρησης της Κολωνίας με την Ντόρτμουντ για την 26η αγωνιστική της Bundesliga στις 20 Μαρτίου (2-2 το τελικό αποτέλεσμα) και που είχε ως πρωταγωνιστή -άθελά του- τον Ματς Χούμελς.

Όπως αποκάλυψε η γερμανική εφημερίδα «Bild», που έμαθε αρκετές ημέρες μετά τι είχε συμβεί, οι άνθρωποι των Βεστφαλών ξέχασαν τον Γερμανό κεντρικό αμυντικό στο γήπεδο, αφού ουδείς αντιλήφθηκε την απουσία του από το πούλμαν της ομάδας και αυτό αναχώρησε, αφήνοντάς τον στις εγκαταστάσεις του γηπέδου της Κολωνίας.

«Αυτό το μπέρδεμα συμβολίζει την προβληματική σεζόν που έχει η Ντόρτμουντ και που πιθανότατα θα την βρει στο φινάλε να μένει εκτός από το νέο Champions League», ήταν το δηκτικό σχόλιο της εφημερίδας, η οποία υπογράμμισε πως ο υπαρχηγός των κιτρινόμαυρων επέστρεψε με δικό του μέσο στη βάση της ομάδας του.

Πάλι καλά που η απόσταση Κολωνίας – Ντόρτμουντ είναι μόλις 100 χιλιόμετρα…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ