aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Έφυγε» από τη ζωή ένας πρωταθλητής της ΑΕΛ

«Έφυγε» από τη ζωή ένας πρωταθλητής της ΑΕΛ

Ένας αγαπητός ποδοσφαιριστής, ένας από τους πρωταθλητές της περιόδου 1967-68, ο Τρύφωνας Χαριλάου έχασε την μάχη με την επάρατη νόσο και το Σάββατο (5/10) θα τελεστεί η κηδεία του, στις 10:00 στην εκκλησία της Παναγίας της Σφαλαγγιώτισσας, στον Άγιο Αθανάσιο.

Χρίστηκε ως βασικός όταν ακόμη ήταν μαθητής και στα 17 του χρόνια πανηγύρισε το πρωτάθλημα με την ΑΕΛ, η οποία ήταν και η μοναδική ομάδα στην οποία αγωνίστηκε. Δεν απουσίασε από κανένα παιχνίδι της περιόδου 1967-68. Ξεκίνησε από τον Σπαρτιάτη Αγίου Ιωάννη και το 1964 εντάχθηκε στην ΑΕΛ, με τα χρώματα της οποίας αγωνίστηκε μέχρι το 1976. Ήταν ένας μοντέρνος δεξιός μπακ για την εποχή του, ξεχώριζε για το πάθος του και ήταν πάντα στους διακριθέντες.

Η ενημέρωση: «Με την παρούσα το Δ.Σ. του Σωματείου Α.Ε.Λ. εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του Τρύφωνα Χαριλάου, υποστηρικτή και πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας μας την δεκαετία του 1960. Ο Τρύφωνας Χαριλάου στέφθηκε πρωταθλητής με την ομάδα μας τη περίοδο 1967-1968. Η κηδεία του θα τελεστεί την το Σάββατο 05/10/2019 η ώρα 10:00 στην εκκλησία της Παναγίας της Σφαλαγγιώτισσας, στον Άγιο Αθανάσιο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ