aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΈφυγαν τα πρώτα 500 εισιτήρια...

Έφυγαν τα πρώτα 500 εισιτήρια…

Τι κι αν το παιχνίδι με την Ομόνοια είναι σε μία εβδομάδα; Ο κόσμος της Ανόρθωσης δείχνει για μία ακόμη φορά τη μεγάλη του δίψα για επιτυχίες και στήριξη στην ομάδα του. Ήδη, έχουν προπωληθεί 500 εισιτήρια για το ντέρμπι στο «Αντώνης Παπαδόπουλος»  (20/10) και αναμένεται ο αριθμός να αυξηθεί αισθητά στο διάστημα που μεσολαβεί.

Η πίστη που έχει ο κόσμος προς την ομάδα της Αμμοχώστου είναι τεράστια και στόχος είναι η προσέλευσή του στο ντέρμπι με την Ομόνοια να είναι μεγαλύτερη στο τρέχον πρωτάθλημα. Στην πρόσφατη ανακοίνωσή της η διοίκηση της Ανόρθωσης έκανε λόγο για να εξαντληθούν όλα τα εισιτήρια.

Πάνε χρόνια να συμβεί κάτι τέτοιο και από μόνο του αποτελεί τεράστιο κίνητρο για τους οπαδούς των κυανόλευκων. Στα της προετοιμασίας η «Κυρία» ουσιαστικά από τη Δευτέρα θα μπει σε ρυθμούς ντέρμπι μιας και απουσιάζουν 10 διεθνείς, οι οποίοι θα επιστρέψουν αρχές της εβδομάδας και θα ενσωματωθούν στις προπονήσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ