aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Έφυγαν» δύο προτάσεις και περιμένει απάντηση

«Έφυγαν» δύο προτάσεις και περιμένει απάντηση

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι συζητήσεις της Ανόρθωσης για την απόκτηση δεξιού μπακ, ο οποίος θα καλύψει το κενό του Αμπντουλαχί Σιεού. Ο Ρόνι Λέβι έχει ξεχωρίσει δύο παίκτες που αγωνίζονται στην εν λόγω θέση και η διοίκηση τους έχει αποστείλει πρόταση, περιμένοντας την απάντησή τους. Όλα δείχνουν ότι όποιος από τους δύο απαντήσει πρώτος θα είναι και αυτός που θα ντυθεί στα χρώματα της ομάδας.

Διαβάστε επίσης: Προς δεξιό μπακ και παραμονή Καμαρά

Στόχος είναι να έρθει το συντομότερο στην Κύπρο και να αρχίσει προπονήσεις. Ο ένας εκ των δύο είναι Γάλλος και ο άλλος επίσης Ευρωπαίος. Θέλουν στην Ανόρθωση ο παίκτης να «κλείσει» ακόμη και εντός της ημέρας, ώστε να μπορέσουν να έχουν την μπλε του κάρτα μέχρι την Παρασκευή, να εγγραφεί στο ρόστερ και να έχει δικαίωμα συμμετοχής στο παιχνίδι απέναντι στην Πάφο. Για όσους νέους παίκτες δεν θα φθάσει η μπλε τους κάρτα μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής, δεν θα έχουν δικαίωμα στα παιχνίδια της 22ης αγωνιστικής.

Διαβάστε επίσης: Όταν ο Ιγκιεμπόρ πότισε… φαρμάκι τον Αρούς (vid)

Από εκεί και πέρα, είναι δεδομένο ότι η Ανόρθωση δεν θα παραχωρήσει με τη μορφή δανεισμού τον Καμαρά σε ομάδα της Σαουδικής Αραβίας. Η πρόταση των 70.000 ευρώ για δανεισμό με οψιόν αγοράς το καλοκαίρι απορρίφθηκε. Η «Κυρία», πάντως, ψάχνει για την τέταρτη προσθήκη. Ο Αντρέ Άλβες έχει ενημερωθεί ότι είναι εκτός πλάνου και αυτό που απομένει είναι να ξεκαθαρίσει το πώς θα αποχωρήσει. Είτε θα αποζημιωθεί, είτε θα δοθεί δανεικός σε άλλη ομάδα. Για την τέταρτη μετεγγραφή δεν είναι σίγουρο σε ποια θέση θα γίνει, μιας και γίνονται διάφορες σκέψεις. Ακόμα και για παίκτη στην άμυνα μιας και οι επιλογές είναι ελάχιστες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ