aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΈφθασε τα 90 στην Ευρώπη

Έφθασε τα 90 στην Ευρώπη

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

To γκολ του Ζάντερ Σαντάνα στο Πίτοντρι ήταν το πρώτο του με τη φανέλα του Απόλλωνα. Παράλληλα είναι και το γκολ Νο. 90 των κυανόλευκων σε ευρωπαϊκούς αγώνες. Σημαδιακό τέρμα, το οποίο μπορεί και να αποδειχθεί πολύ χρήσιμο στην προσπάθεια για πρόκριση της ομάδας του Σωφρόνη Αυγουστή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σαντάνα είναι ο πέμπτος Βραζιλιάνος που σκοράρει σε ευρωπαϊκό αγώνα του Απόλλωνα, μετά τους Κονσεϊσάο, Ρόσα, Βινίσιους και Ντα Σίλβα. Ο σκόρερ στο Αμπερντίν έχει κερδίσει από τις τρεις πρώτες του επίσημες συμμετοχές την εκτίμηση των φίλων του Απόλλωνα. Πραγματικό θωρηκτό, ο Σαντάνα, στην άμυνα, βοηθάει στην επίθεση, κερδίζει και τον προπονητή του.

Πανηγύρισε έξαλλα το πρώτο του γκολ με τον Απόλλωνα και το χάρηκε με την ψυχή του. Έχει πολλά να δώσει και όσο αυξάνονται τα λεπτά συμμετοχής του τόσο θα βελτιώνεται. Καλή εμφάνιση πραγματοποίησε και ο Κροάτης  Αντόνιο Γιάκολιτς, όπως και ο Βραζιλιάνος μέσος Άλεφ Ντο Σάντος.

Ο Απόλλων ξεκίνησε τον αγώνα με τρεις νεοφερμένους (Γιούστε, Σαντάνα και Σκέμπρι), ενώ μπήκαν αλλαγή οι Γιάκολιτς – Άλεφ. Πέντε συνολικά οι νέοι μέχρι στιγμής στο φετινό οδοιπορικό των κυανόλευκων. Έχει ήδη αγωνιστεί με την Ζάρια ο Ζελάγια, ενώ  περιμένoυν τις ευκαιρία τους και οι Χατζηβασίλης, Πέρες και Σπόλιαριτς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ