aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΈφτασαν τα νέα αποκτήματα, προϋπηρεσία σε Ισπανία και MLS

Έφτασαν τα νέα αποκτήματα, προϋπηρεσία σε Ισπανία και MLS

Οι δύο παίκτες τους οποίους θα αποκτήσει η Νέα Σαλαμίνα είναι ήδη στην Κύπρο, αλλά τα ονόματά τους ακόμη δεν διέρρευσαν στον Τύπο και μέχρι στιγμής κρατούνται σαν «επτασφράγιστο μυστικό».

Ο ένας αφίχθη χθες στην Κύπρο και ο άλλος σήμερα. Λογικό είναι να ανακοινωθούν σήμερα πριν από τον επαναληπτικό με την Πάφος FC στο «Αμμόχωστος» για τη β’ φάση του κυπέλλου, ενώ εκτός απροόπτου θα είναι παρόντες στο παιχνίδι. Πρόκειται για έναν κεντρικό αμυντικό και έναν ακραίο επιθετικό. Ο ένας με προϋπηρεσία στο πρωτάθλημα της Ισπανίας και άλλος στο MLS των ΗΠΑ με ομάδα του Καναδά.

«Αυτό που θέλουμε να έχουν στο μυαλό τους οι φίλοι μας είναι ότι η Νέα Σαλαμίνα μέσα από τις μεταγραφές θα βγει πιο δυνατή. Να κάνει λίγη υπομονή ο κόσμος, λίγες ώρες. Οι ποδοσφαιριστές θα είναι ένας κεντρικός αμυντικός και ένας ακραίος επιθετικός. Εντός των επόμενων ωρών θα υπάρχει ανακοίνωση. Μέχρι σήμερα αργά το απόγευμα θα γνωστοποιήσουμε τους ποδοσφαιριστές. Δεν έχουν αγωνιστεί ξανά στην Κύπρο, είναι η πρώτη φορά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ