aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαEφορία: Προχωράμε την έρευνα για τον Κριστιάνο

Eφορία: Προχωράμε την έρευνα για τον Κριστιάνο

Ενώ η ισπανική εφορία μοίρασε ήδη κατηγορίες σε τρεις παίκτες (Καρβαλιο, Ντι Μαρία, Τσάμπι Αλόνσο) και ετοιμάζει τις υποθέσεις για ακόμα δύο (Φαλκάο, Κοεντράο) ορθάνοιχτο παραμένει και το θέμα του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Όπως επιβεβαίωσε με δηλώσεις του στην ElMundo μέλος της αρμόδιας υπηρεσίας η έρευνα για τον Κριστιάνο βρίσκεται σε εξέλιξη και είναι μάλιστα προχωρημένη. Το θέμα αφορά ένα ποσό περίπου 150εκατ. ευρώ το οποίο έχει πάρει τα τελευταία 12 χρόνια ο Πορτογάλος για την εκμετάλλευση του ονόματος του και έχει κρύψει σε εταιρία στις Παρθένες Νήσους. Η εφορία προχωρά το θέμα και σύντομα θα αποφανθεί.

Η υπόθεση αφορά πελάτες του σούπερμανατζερ”Ζόρζε Μέντες που φαίνεται πως είχε βρει πλάγιους τρόπους για να αποφεύγουν τα αστέρια του τη φορολόγηση. Η ισπανική εφορία πλέον βρίσκεται σε επαφή με τους κατηγορούμενους για να έρθουν σε συμβιβασμό και όπως τονίζεται δεν θα δεχθεί ένα ποσό λιγότερο από το 40% αυτών που απέκρυψαν οι ποδοσφαιριστές αλλά και ποινές φυλάκισης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ