aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΕύκολο βράδυ για τη Βαλένθια στη Σκωτία

Εύκολο βράδυ για τη Βαλένθια στη Σκωτία

Με ένα γκολ λίγο πριν από τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου και ένα λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου η Βαλένθια πήρε μια πολύ σημαντική νίκη με 2-0 επί της Σέλτικ στη Γλασκώβη και έγινε το μεγάλο φαβορί ενόψει της ρεβάνς των 32 του Europa League. 

Το πρώτο ημίχρονο κυλούσε ισορροπημένα, γεγονός που μαρτυρούν και τα στατιστικά. Η Σέλτικ είχε την κατοχή (59-41), αλλά μόλις δυο τελικές και μάλιστα στο πρώτο 5λεπτο όταν οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυναμικά με στόχο να αιφνιδιάσουν.

Στο 42’ η Βαλένθια ήταν αυτή που κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Έπειτα από ωραίο συνδυασμό ο Τσέρισεβ βρέθηκε προ κενής εστίας και με πλασέ «έγραψε» το 0-1 για να «παγώσει» για τα καλά το Σέλτικ Παρκ.

Στην επανάληψη, ένα γκολ με το… «καλημέρα» από τον Σομπρίνο στο 49’ απλοποίησε την κατάσταση για τις «νυχτερίδες» που έκαναν το 2-0 μέσα στη Σκωτία. Το αποτέλεσμα διατηρήθηκε μέχρι το φινάλε με τη Βαλένθια να έχει, πλέον, το πάνω χέρι στην υπόθεση πρόκριση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ