aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΕύκολο πέρασμα της Αταλάντα, δύσκολα η Κάλιαρι

Εύκολο πέρασμα της Αταλάντα, δύσκολα η Κάλιαρι

Ένα γκολ του Φεντερίκο Μελκιόρι στο 88ο λεπτό έδωσε τη νίκη στην Κάλιαρι με 2-1 απέναντι στη Σαμπντόρια στο «Σαντ Ελία» της Σαρδηνίας, στην τελευταία συνάντηση της 6ης αγωνιστικής στη Serie A. Η ομάδα του Μάρκο Ραστέλι, που είχε βασικό τον Παναγιώτη Ταχτσίδη, χρειαζόταν πολύ τους βαθμούς για να απομακρυνθεί από τις τελευταίες θέσεις και την πήρε, προσπερνώντας τους Γενοβέζους του Μάρκο Τζαμπάολο.

Νωρίτερα απόψε, η Αταλάντα πέρασε με νίκη από το «Αντριάτικο» απέναντι στην Κροτόνε, επικρατώντας της ουραγού της κατηγορίας με 3-1. Η ομάδα του Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι ήταν καταιγιστική στο πρώτο ημίχρονο στην Πεσκάρα, προηγούμενη 3-0 με απόλυτη κυριαρχία στο παιχνίδι. Η αποβολή του Κεσί στο 62΄ (απευθείας κόκκινη) έκοψε το ρυθμό των «μπεργκαμάσκι», που αρκέστηκαν στα κεκτημένα κάνοντας διαχείριση του αγώνα, με τους «καρχαρίες» να μειώνουν λίγο πριν τη λήξη.

Η Αταλάντα πήρε τρεις βαθμούς που χρειαζόταν πολύ, καθώς της επέτρεψαν να κάνει βαθμολογικό άλμα φτάνοντας στους έξι, ενώ η ομάδα της Καλαβρίας, που μετέχει για πρώτη φορά στην ιστορία της στην ανώτατη ιταλική εθνική επαγγελματική κατηγορία, έμεινε στον έναν.

Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ της 6ης αγωνιστικής στη Serie A:

Παλέρμο-Γιουβέντους 0-1
(49΄ αυτ. Γκολντανίγκα)

Νάπολι-Κιέβο 2-0
(24΄ Γκαμπιαντίνι, 39΄ Χάμσικ)

Τορίνο-Ρόμα 3-1
(8΄ Μπελότι, 52΄ πεν., 65΄ Φάλκε – 55΄ πεν. Τότι)

Τζένοα-Πεσκάρα 1-1
(47΄ Σιμεόνε – 85΄ Μανάι)

Ίντερ-Μπολόνια 1-1
(37΄ Πέρισιτς – 14΄ Ντέστρο)

Λάτσιο-Έμπολι 2-0
(29΄ Κεϊτά, 90΄ Λούλιτς)

Σασουόλο-Ουντινέζε 1-0
(34΄ Ντεφρέλ)

Φιορεντίνα-Μίλαν 0-0

Κροτόνε-Αταλάντα 1-3
(86΄ Νουάνκο – 3΄ Πετάνια, 40΄ Κούρτιτς, 45΄+ Γκόμες)

Κάλιαρι-Σαμπντόρια 2-1
(37΄ Γκαλβάο, 88΄ Μελκιόρι – 86΄ Μπρούνο Φερνάντες)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ