aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΕύκολα η Ατλέτικο, λαχτάρησε η Λα Κορούνια, σοκ για Μπιλμπάο! (vid)

Εύκολα η Ατλέτικο, λαχτάρησε η Λα Κορούνια, σοκ για Μπιλμπάο! (vid)

Στα βραδινά ματς για το Copa del Rey η Ατλέτικο «έκλεψε» την παράσταση αφού το παιχνίδι της είχε και ρυθμό και θέαμα και κατάφερε να επικρατήσει με 3-0 επί της Έλτσε. 

Στην αρχή ο αγώνας δεν είχε ρυθμό ούτε δημιουργήθηκαν φάσεις για το πρώτο εικοσάλεπτο. Από εκεί και πέρα όμως, η Ατλέτικο κυριάρχησε και δεν άφησε περιθώρια λάθους. Στο πρώτο μέρος, φρόντισε να «καθαρίσει» το παιχνίδι μέσα σε δύο λεπτά. Ο Γκιμενεζ στο 31 με ασίστ του Καρασκο έκανε το 1-0 και αμέσως στο 33′ ο Τόρες διαμόρφωσε το σκορ στο 2-0 για το πρώτο ημίχρονο.

Στην επανάληψη τα πράγματα δεν άλλαξαν με την Ατλέτικο να συνεχίζει να ελέγχει την αναμέτρηση. Ο Τόρες και πάλι σκόραρε και στο 68′ με ωραίο τέρμα έγραψε το τελικό 3-0 για τους γηπεδούχους.

Αθλέτικο Μπιλμπάο – Φορμεντέρα: 0-1

Στις άλλες δύο αναμετρήσεις της βραδιάς στο πλαίσιο του Copa del Rey στην Ισπανία, η Αθλέτικο Μπιλμπάο γνώρισε την ήττα από την Φορμεντέρα ενώ η Λα Κορούνια κέρδισε μεν το «διπλό» από την Λας Πάλμας με 3-2 τελικό σκορ, αλλά «καρδιοχτύπησε» μέχρι το τέλος.

Δεν το πίστευαν οι γηπεδούχοι αφού σε όλο τον αγώνα ήταν «αφεντικά» στον αγωνιστικό χώρο. Η Μπιλμπάο έχασε πολλές ευκαιρίες για να σκοράρει και τελικά στην «εκπνοή» του χρόνου ήρθε το 0-1 στο 96′ των καθυστερήσεων για να «σοκάρει» τους γηπεδούχους.

Λας Πάλμας – Λα Κορούνια: 2-3

Λαχτάρησε η Λα Κορούνια που ήταν «αγκαλιά» με τη νίκη και κόντεψε να χάσει κιόλας. Στο πρώτο μέρος ο αγώνας δεν είχε πολλές φάσεις αλλά ούτε και καλό ρυθμό με τους φιλοξενούμενους να υπερέχουν ωστόσο. Στο 42′ μάλιστα ήρθε και το 0-1. Η επανάληψη όμως ήταν… φωτιά. Στο 53′ «γράφτηκε» το 0-2 αλλά πολύ γρήγορα ο Τολέδο μείωσε με το 1-2 στο 58′. Ο Βέιλ που είχε σκοράρει προηγουμένως, κέρδισε και πάλι «χώρο» κάνοντας το 1-3 στο 80′. Ο Ρεμί όμως έκανε την Λας Πάλμας να «χαμογελάσει» και τους αντιπάλους να «καρδιοχτυπήσουν» όταν στις καθυστερήσεις (94′) διαμόρφωσε το 2-3.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ