aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΕύκολα γκολ, εύκολες νίκες

Εύκολα γκολ, εύκολες νίκες

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Το ντέρμπι με αντίπαλο τον Απόλλωνα είναι η επόμενη υποχρέωση της Ανόρθωσης. Ένα παιχνίδι εξαιρετικά σημαντικό, αλλά σίγουρα όχι καθοριστικό. Μιλάμε για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος και ακόμη ο δρόμος είναι πολύ μακρύς για όλους. Επομένως, δεν υπάρχουν κρίσιμα και κομβικά παιχνίδια για καμία ομάδα. Σημαντικά ναι. Όπως για παράδειγμα αυτό της Ανόρθωσης που πλησιάζει με τον Απόλλωνα. Σημαντικό διότι διαφορετικά θα είναι τα πράγματα αν κερδίσει και αυτό το ντέρμπι και διαφορετικά αν χάσει. Είναι και θέμα ψυχολογίας.

Ο κόσμος αναμένεται να γεμίσει το «Αντώνης Παπαδόπουλος» και θα είναι απαιτητικός. Θα θέλει η ομάδα του να κερδίσει και να παίξει καλό ποδόσφαιρο. Αυτό που θα πρέπει να κάνουν οι παίκτες του Ρόνι Λέβι είναι να δείξουν μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στην επίθεση. Ο Απόλλων είναι μία ομάδα η οποία σκοράρει με ευκολία και με διαφορετικούς τρόπους, ενώ έδειξε στα παιχνίδια της φέτος ότι δέχεται και εύκολα γκολ.

Επομένως, αν η Ανόρθωση καταφέρει και γίνει πιο αποτελεσματική στην επίθεση, ακόμη και ένα γκολ να δεχθεί θα μπορέσει να το υπερκαλύψει. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά θα πρέπει να γίνει πιο ουσιαστική και πιο παραγωγική επιθετικά. Το γεγονός ότι ο Καμαρά πέτυχε το πρώτο του γκολ, ενώ ο Άλβες έπαιξε βασικός απέναντι στην ΑΕΚ είναι σημαντικά στοιχεία. Αν ο Καμαρά επιστρέψει κουρασμένος από τα παιχνίδια της εθνικής της χώρας του, τότε το βάρος θα πέσει σε έναν έμπειρο επιθετικό που δεν είναι άλλος από τον Αντρέ Άλβες.

Το φετινό ισχυρό όπλο για την Ανόρθωση είναι η πολύ καλή μεοσαμυντική λειτουργία. Αν καταφέρει και απέναντι στον Απόλλωνα και παρουσιάσει μία συμπαγή άμυνα χωρίς να δεχθεί γκολ, θα είναι ό,τι καλύτερο. Είναι νωρίς ακόμη για να μπούμε σε τομείς όπως η τακτική και οι σκέψεις του Λέβι. Αυτό που θέλει τη δεδομένη στιγμή ο Ισραηλινός τεχνικός είναι όλοι οι ποδοσφαιριστές του που απουσιάζουν με τις εθνικές τους ομάδες να επιστρέψουν χωρίς προβλήματα και να μην προκύψουν οποιαδήποτε απρόοπτα, τα οποία πιθανόν να τον αναγκάσουν να αλλάξει και τα πλάνα του ενόψει Απόλλωνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ