aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΕυκαιρία για αξιολόγηση

Ευκαιρία για αξιολόγηση

Ενώ η διοίκηση προσπαθεί να φέρει σε πέρας τον μετεγγραφικό σχεδιασμό το συντομότερο δυνατόν, ο Ρόνι Λέβι δουλεύει με το υπάρχον έμψυχο δυναμικό. Μάλιστα, μεθαύριο θα διεξαχθεί και το πρώτο φιλικό της Ανόρθωσης. Αντίπαλος ο Ολυμπιακός στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Μια πρώτη ευκαιρία για τον Ισραηλινό προπονητή, για να διαπιστώσει την κατάσταση των ποδοσφαιριστών, που έχει στη διάθεσή του. Είναι πιθανόν μάλιστα να πάρουν χρόνο συμμετοχής και τα νέα αποκτήματα ή τουλάχιστον, όσα από αυτά κριθούν έτοιμα για να αγωνιστούν. Μέχρι στιγμής αποκτήθηκαν οι Ιβάν Μπανταλόφσκι, Παναγιώτης Αρτυματάς, Ντεμπά Καμαρά, Νικόλας Ματθαίου, Μιγκέλ Παλάνκα, Αριέλ Αρούς, Γκόρντον Σίλντενφελντ και Γιόσιπ Κβέσιτς.

Παράλληλα, οπαδοί της Ανόρθωσης βρίσκονται σε αναμονή, για να μάθουν πότε θα οριστεί η ανοικτή προπόνηση. Όπως είναι γνωστό, ήταν ορισμένη για την 1η Ιουλίου, αλλά αναβλήθηκε. Στις 29 Ιουνίου ανακοινώθηκε πως υπήρξε αναγκαστική τροποποίηση του προγράμματος προετοιμασίας, λόγω της μετάβασης στο εξωτερικό (Βουλγαρία) και του φιλικού με τον ΠΑΟΚ.

«Εντός των ημερών, θα οριστικοποιηθεί και θα κοινοποιηθεί το πλήρες πρόγραμμα της προετοιμασίας με τις φιλικές αναμετρήσεις σε Κύπρο και εξωτερικό καθώς και η μέρα και ώρα πραγματοποίησης της πρώτης επίσημης προπόνησης της Ανόρθωσης, στο “Αντώνης Παπαδόπουλος”», έγραφε η ανακοίνωση. Έχουν περάσει λοιπόν 11 ημέρες από τότε δίχως να προκύψουν νεότερα από τους κυανόλευκους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ