aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΈφερε και... γούρι η πρώτη παρουσία του Μουρίνιο στο νέο γήπεδο της Τότεναμ

Έφερε και… γούρι η πρώτη παρουσία του Μουρίνιο στο νέο γήπεδο της Τότεναμ

Το ντεμπούτο του σε εντός έδρας παιχνίδι της Τότεναμ, ως προπονητής της ομάδας κι όχι ως θεατής όπως το έχει κάνει στο παρελθόν, έφερε και την πρώτη φορά που ο Πορτογάλος κατάφερε να βγει νικητής από «μάχη» που η ομάδα του βρέθηκε πίσω στο σκορ με δυο γκολ!

Ο Ζοσέ είχε την πίεση της πρώτης παρουσίας μπροστά στο κοινό της νέας του ομάδας σε ματς που η νίκη θα ισοδυναμούσε με επίτευξη του στόχου της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στο πρώτο μέρος, είδε τον Ολυμπιακό να πετυχαίνει δύο γκολ και την ομάδα του να μην καταφέρνει να κάνει τίποτα σωστά. Το πλάνο που είχε ετοιμάσει για το ματς έπρεπε να πάει στα σκουπίδια. Δεν έβγαινε τίποτα. «Θυσίασε» τον Ντάιερ για να βάλει στο παιχνίδι τον Έρικσεν ώστε να δώσει επιθετική πνοή, από το… τσαφ του Μεριά ο Σον μείωσε πριν το φινάλε του πρώτου μέρους και στην επανάληψη ήρθαν άλλα τρία γκολ (με την τρομερή συνεισφορά και του ball-boy) για να γίνει το τελικό 4-2.

Αυτή, είναι η πρώτη φορά που οποιαδήποτε ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο καταφέρνει να επιστρέψει από το εις βάρος της 2-0 και να πάρει τη νίκη στο Τσάμπιονς Λιγκ! Σε καμία από τις προηγούμενες 13 φορές που ο Πορτογάλος είχε δει τους παίκτες του να μένουν τόσο πίσω στο σκορ, δεν είχε καταφέρει να πάρει το ματς…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ