aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαEFDN European Legends: Πρόκριση στους «7» για τους Παλαίμαχους

EFDN European Legends: Πρόκριση στους «7» για τους Παλαίμαχους

Με εξαιρετικό απολογισμό (4 νίκες σε 5 αγώνες) οι Παλαίμαχοι της Ανόρθωσης προκρίθηκαν στους «7» του Τουρνουά «European Legends: Walking Football Tournament» που διοργανώνεται στο Vitesse της Ολλανδίας.

Συγκεκριμένα οι Παλαίμαχοι της ομάδας της Αμμοχώστου αν και δέχτηκαν την ήττα από την Μπάγερ Λεβερκούζεν με 2-1, στην συνέχεια συνέχισαν μόνο με νίκες, επικρατώντας της Φέγενορντ με 6-0, της Φίτεσε με 8-0, της Φούλαμ με 3-0 αλλά και της Μπενφίκα με 9-1.

Πλέον βρίσκονται στις 7 καλύτερες ομάδες μαζί με την Μπάγερ Λεβερκούζεν, την Βόλφσμπουρκ, την Βαλερένγκα, την Λέιτον Όριεντ, την Σάλκε και την Τότεναμ και καλούνται να διεκδικήσουν την πρωτιά στο Τουρνουά.

Στόχος της διοργάνωσης, είναι η αύξηση της συμμετοχής των Ευρωπαίων πολιτών στον αθλητισμό και τη φυσική δραστηριότητα ενώ επικεντρώνεται στην εθελοντική άθληση των ατόμων άνω των 50 ετών. Θέλει να αναδείξει τον ισχυρό ρόλο του αθλητισμού και της άσκησης στην καλύτερη υγεία, την κοινωνική ενσωμάτωση και δραστηριοποίηση και την παροχή ίσων ευκαιριών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ