aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Ευχόμαστε κυρία Άδνη μου το καράβι σας να είναι καλοτάξιδο»

«Ευχόμαστε κυρία Άδνη μου το καράβι σας να είναι καλοτάξιδο»

Συλλυπητήρια στην οικογένεια της Αριάδνης Ευαγγελίδου η οποία έφυγε απ’ τη ζωή εκφράζει σε ανακοίνωσή της η Ανόρθωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Με βαθιά θλίψη ανακοινώνουμε τον ήρεμο θάνατο της Αριάδνης (Άδνης) Ευαγγελίδου, τέως κάτοικο Αμμοχώστου και μετά το 1974 στη Λεμεσό. Η απουσία της δημιουργεί δυσαναπλήρωτο κενό τόσο στο οικογενειακό της περιβάλλον όσο και στο κοινωνικό της κύκλο. Η δυναμική προσωπικότητα της κυρίας Άδνης, την ώθησε να αναπτύξει δραστηριότητα τόσο στα Κοινά όσο και Πολιτιστικά Δρόμενα της Αμμοχώστου, κερδίζοντας φίλους και προσβάσεις σε όλες τις βαθμίδες του Κοινωνικού Συνόλου.

Η ύφεση της για προσφορά την βοήθησε να καλλιεργήσει και διατηρήσει ενεργό εμπλοκή τόσο στο Φιλόπτωχο Σύλλογο Αμμοχώστου του οποίου υπήρξε δραστηριοποιημένο και συνειδητοποιημένο μέλος ανέκαθεν, όσο και σε πολλούς άλλους Πολιτιστικούς, Κοινωνικούς και Φιλανθρωπικούς Συνδέσμους της πόλης,

Το τελευταίο σας μακρύ ταξίδι να είναι ήρεμο και ευχάριστο. Στο λιμάνι που θα προσαράξετε να σας αγκαλιάσουν οι αγαπημένοι σας σύζυγος και γονείς καθώς και στενοί φίλοι που βιάστηκαν να προχωρήσουν πριν από εσάς.

Η σκέψη αυτή ας είναι παρηγοριά στα αγαπημένα σας παιδιά Πέτρο, Μιχάλη και Κατερίνα, στα εγγόνια και δισέγγονα σας στους οποίους στέλνουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια.

Αιωνία ας είναι η μνήμη σας, ελαφρύ και φιλόξενο το χώμα που θα σας σκεπάσει.

Η κηδεία θα τελεστεί σε στενό οικογενειακό κύκλο, τηρουμένων όλων των διατάξεων του πρωτοκόλλου για την πανδημία».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ