aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Ευχαριστημένοι με Μαουρίσιο, πόλος έλξης για μετεγγραφή η Νέα Σαλαμίνα»

«Ευχαριστημένοι με Μαουρίσιο, πόλος έλξης για μετεγγραφή η Νέα Σαλαμίνα»

Για τη χθεσινή επιτυχία της Νέας Σαλαμίνας επί της Πάφος FC στο «Στέλιος Κυριακίδης», τις μετεγγραφές και τον τραυματισμό του Κίνγκσλεϊ Ονουέγκμπου μίλησε στον Super ΣΠΟΡ FM ο εκπρόσωπος Τύπου των ερυθρόλευκων, Δημήτρης Λάζος.

Αρχικά είπε για το ματς με την Πάφο: «Ασφαλώς το κύπελλο είναι θεσμός που μας ενδιαφέρει πάρα πολύ, όταν έγινε η κλήρωση ξέραμε ότι ήταν ματς το οποίο ήταν στο 50-50 και τέτοια παιχνίδια κρίνονται στη λεπτομέρεια. Είμαστε χαρούμενοι που κάναμε σημαντικό βήμα, αλλά οι πιθανότητες παραμένουν μοιρασμένες. Θέλουμε να συνεχίσουμε να βγάζουμε σοβαρότητα και πειθαρχία, θα προσεγγίσουμε τον αγώνα σαν να είναι και πάλι στο 50-50. Είναι δύσκολος μήνας ο Ιανουάριος. Αρχίσαμε προετοιμασία ενόψει του αγώνα με την Ένωση Νέων Παραλιμνίου (Κυριακή 19/01 – 18:00), όλα τα θέματα στο σύλλογο τρέχουν και ευελπιστούμε ότι θα βγάλουμε καλά τον μήνα».

Για το αγωνιστικό μέρος και τον Κίνγκσλεϊ συνέχισε: «Μοναδικός αμφίβολος τη δεδομένη στιγμή είναι ο Κίνγκσλεϊ. Γνωρίζαμε από την ώρα που αποφάσισε να παίξει στο ματς με την ΑΕΛ επειδή ήθελε πάρα πολύ να αγωνιστεί, ότι μπορούσε να τύχουν επιπτώσεις, αφού μπήκε με μόνο μία προπόνηση. Ξέραμε ότι ήταν ρίσκο και πιθανόν να τον χάναμε με την Πάφο και αυτό έγινε. Η συμμετοχή του για την Κυριακή θα εξαρτηθεί και πάλι την τελευταία στιγμή. Είμαστε ευχαριστημένοι με τον Μαουρίσιο που έπαιξε με την Πάφο και τα πήγε καλά».

«Όσο περνάει ο καιρός και πλησιάζει στο τέλος του το πρωτάθλημα τα ματς γίνονται όλο και πιο δύσκολα και αυξάνεται ο ανταγωνισμός και τα εμπόδια. Παράδειγμα το Εθνικός- ΑΠΟΕΛ (0-0). Όλοι μπορούν να χάσουν βαθμούς από όλους. Πρέπει να δίνουμε το εκατό τοις εκατό των δυνατοτήτων μας και να προσπαθούμε για τη νίκη σε κάθε ματς. Να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και θέλουμε μία καλή εμφάνιση απέναντι στην ΕΝΠ γνωρίζοντας ότι αν πάρουμε καλή απόδοση μπορούμε για τη νίκη», είπε για το ματς με την Ένωση.

Για την προσπάθεια που γίνεται για μετεγγραφές πρόσθεσε: «Καμία μετεγγραφή για χάρην μετεγγραφής δεν θα γίνει. Αξιολογούμε διάφορους παίκτες, είμαστε σε επικοινωνία με τον τεχνικό διευθυντή Μάκη Παπαϊωάννου και τον Σάββα Πουρσαϊτίδη που είναι καθ’ ύλην αρμόδιος και προσπαθούμε να ενισχύσουμε την ομάδα στη δύσκολη περίοδο που ακολουθεί. Θέσεις στις οποίες χρειαζόμαστε παίκτη υπάρχουν και προτεραιότητά μας παραμένει ο κεντρικός αμυντικός. Μέρα με μέρα διαφοροποιούνται καταστάσεις».

Κλείνοντας ευχαρίστησε και τον κόσμο, τονίζοντας πως όλοι στο σύλλογο την περαιτέρω, στήριξη: «Ευχαριστούμε τον κόσμο που βρέθηκε στο ”Στέλιος Κυριακίδης” σε δύσκολη μέρα και ώρα και στήριξε την ομάδα. Εργαζόμαστε πολύ σκληρά για να εκπληρώσουμε τους στόχους μας και αναμένουμε σωστή ανταπόκριση από τον κόσμο μας».

Για τα μετεγγραφικά είπε: «Έχουν προταθεί πολλοί ποδοσφαιριστές. Τα τελευταία δύο χρόνια η Νέα Σαλαμίνα έχει γίνει πόλος έλξης και ειδικά για Κύπριους ποδοσφαιριστές. Είναι καθαρά θέμα του Σάββα Πουρσαϊτίδη και του Μάκη Παπαϊωάννου για το πως θα προχωρήσουν με τα μετεγγραφικά ζητήματα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ