aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΕυχαριστίες από τη Νέα Σαλαμίνα για τον μικρό Φούσκο

Ευχαριστίες από τη Νέα Σαλαμίνα για τον μικρό Φούσκο

Ανακοίνωση εξέδωσε το διοικητικό συμβούλιο της Νέας Σαλαμίνας μέσω της οποίας ευχαριστεί τον κόσμο που μάζεψε χρήματα για τον γιό του τέως ποδοσφαιριστή των ερυθρολεύκων, Εμιλιάνο Φούσκο, ο οποίος αντιμετώπισε πρόβλημα υγείας.

Αναλυτικά:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Νέας Σαλαμίνας θα ήθελε για ακόμη μια φορά να ευχαριστήσει το φίλαθλο κοινό της Κύπρου αλλά και γενικότερα όλους τους κατοίκους του νησιού μας που βοήθησαν πραγματικά την προσπάθεια να μαζευτούν χρήματα για την βοήθεια του μικρού Lucio γιού του πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Emiliano Fusco!

Οι γονείς του μικρού Lucio, η μητέρα του Cecilia και ο πατέρας του Emiliano θα ήθελαν να μοιραστούν με όλο τον κόσμο τις φωτογραφίες του μικρού Lucio από την Αργεντινή με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Ευχή όλων μας ο μικρός Lucio μια μέρα να αγωνιστεί και να τιμήσει την φανέλα της Νέας Σαλαμίνας όπως και ο πατέρας του Emiliano»!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ