aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUEΕυχάριστα νέα για την Λίβερπουλ: Ετοιμος για ενδεκάδα ο Ζότα

Ευχάριστα νέα για την Λίβερπουλ: Ετοιμος για ενδεκάδα ο Ζότα

Επειτα από σχεδόν δύο μήνες, ο Γιούργκεν Κλοπ θα μπορεί και πάλι να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Ντιόγκο Ζότα.

Από την αρχή της φετινής σεζόν οι «Reds» έχουν ταλαιπωρηθεί αρκετά από τραυματισμούς με σημαντικό όλων αυτών του Φαν Ντάικ. Δεν είναι όμως μόνο ο τραυματισμός του Ολλανδού αμυντικού, καθώς ακόμη 17 ποδοσφαιριστές της Λίβερπουλ αναγκάστηκαν να παραμείνουν στα «πιτς» εξαιτίας προβλημάτων που αντιμετώπιζαν.

Το αξιοσημείωτο της υπόθεσης είναι πως και οι 18 ποδοσφαιριστές που έχουν απουσιάσει λόγω τραυματισμού, έχουν χάσει στο σύνολο 155 παιχνίδια!

Ωστόσο, μετά από πολύ καιρό υπάρχει κι ένα θετικό νέο για την ομάδα του Κλοπ. Οτι ο Ντιόγκο Ζότα επέστρεψε στις προπονήσεις και σύντομα θα μπορεί να αγωνιστεί ξανά στην ενδεκάδα της Λίβερπουλ.

Οπως άλλωστε επιβεβαίωσε και ο Κλοπ ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός θα τεθεί ξανά στη διάθεσή του το προσεχές διάστημα

«Ο Ντιόγκο προπονήθηκε ήδη δύο φορές και δείχνει πως είναι καλά. Αλλά ήταν για αρκετό καιρό εκτός δράσης. Πάντως μας έχει αφήσει υποσχέσεις. Από την άλλη ο Φαμπίνιο είναι εκτός και δεν προπονείται ακόμα με την υπόλοιπη ομάδα. Ίσως τα καταφέρει αύριο, όπως και ο Μίλνερ, θα δούμε», ήταν τα λόγια του Γερμανού τεχνικού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ