aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΕφ’ όπλου λόγχη για τους Κροάτες

Εφ’ όπλου λόγχη για τους Κροάτες

ΤΟΥ ΙΑΚΩΒΟΥ ΚΑΚΟΥΡΗ

Όταν σε δώδεκα αγωνιστικές είσαι αήττητος στην κορυφή της βαθμολογίας, ο στόχος στο φινάλε του α’ γύρου και μάλιστα στην έδρα σου, μάλλον είναι αδιαπραγμάτευτος. Η Ανόρθωση θέλει να συνεχίσει το αήττητο σερί της και για άλλη μια βδομάδα να παραμείνει στο ρετιρέ. Ο βαθμός δυσκολίας της σημερινής αναμέτρησης απέναντι στην ΑΕΛ είναι ιδιαίτερα ψηλός, αλλά οι κυανόλευκοι έχουν μάθει στα δύσκολα.

Με δεδομένο ότι κανένα παιχνίδι δεν προσφέρει το τρίποντο αν οι ποδοσφαιριστές δεν μοχθήσουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ο Ρόνι Λέβι περιμένει από όλους ψηλά επίπεδα μαχητικότητας και συγκέντρωσης. Με απλά λόγια θα ακολουθήσει τη γνωστή συνταγή που στη μέχρι σήμερα διαδρομή της τρέχουσας έφερε επτά νίκες (και πέντε ισοπαλίες). Ζητούμενο βέβαια είναι η όγδοη νίκη που θα προσθέσει άλλον ένα κρίκο στην αλυσίδα της δυναμικής που από την πρώτη ημέρα «υφαίνεται» με κόπο και ιδρώτα.

Η χθεσινή προπόνηση ολοκληρώθηκε με ευχάριστα μηνύματα. Το κροατικό δίδυμο, οι Σίλντενφελντ και Πράνιτς, ακλούθησαν τις οδηγίες του προπονητή τους και δεν τίθεται, πλέον, σε αμφιβολία η συμμετοχή τους στην ενδεκάδα. Σε κανονικό ρυθμό προπονήθηκε -για πρώτη φορά μετά από αρκετές ημέρες- και ο Μπανταλόφσκι, ο οποίος θα είναι κανονικά στην αποστολή, αλλά μάλλον είναι απομακρυσμένο το ενδεχόμενο να είναι στην αρχική ενδεκάδα. Οπόταν, όλες οι ενδείξεις οδηγούν στο συμπέρασμα ότι οι αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στον Ερμή θα είναι ελάχιστες.

Στο πιθανότερο σενάριο, ο Οικονομίδης θα πάρει τη θέση του Γκάντσεφ, ο οποίος δεν κατάφερε να κερδίσει βαθμούς στα λεπτά συμμετοχής που πήρε. Ούτε κι ο Αμπντουλάγεφ έβγαλε μάτια, αλλά μάλλον θα πάρει άλλη μία ευκαιρία ως βασικός και ο Καρλίτος θα είναι στον πάγκο. Όσον αφορά στη γραμμή κρούσης, ο Καμαρά που σκόραρε για άλλη μία φορά θα προτιμηθεί από τον Άλβες, ενώ δεν υπάρχει ούτε η επιλογή του Σεκού Σισέ, ο οποίος ήταν και ο μοναδικός στη χθεσινή προπόνηση που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Ντυμένο στα γιορτινά του: Πολύτιμος παίκτης για την «Κυρία» πιστεύεται θα είναι απόψε και ο… δωδέκατος. Οι οπαδοί της είναι σε κινητοποίηση και αναμένεται ότι θα δημιουργήσουν θερμή ατμόσφαιρα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η προπώληση έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο στην τρέχουσα σεζόν, οπόταν το «Αντώνης Παπαδόπουλος» αναμένεται να είναι ντυμένο στα γιορτινά του. Παίκτες, τεχνική ηγεσία, διοίκηση και κόσμος, θέλουν να κλείσουν νικηφόρα τον πρώτο γύρο κι η βοήθεια όλων, θεωρείται επιβεβλημένη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ