aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΕδώ θα ταξιδέψει ο Κυπελλούχος Απόλλωνας

Εδώ θα ταξιδέψει ο Κυπελλούχος Απόλλωνας

Στην Μολδαβία και πιο συγκεκριμένα στην πρωτεύουσα Κισινάου θα ταξιδέψει στις 20 Ιουλίου με αφορμή την επαναληπτική αναμέτρηση με αντίπαλο την Ζάρια Μπάλτι η ομάδα του Απόλλωνα.

Γήπεδο διεξαγωγής του αγώνα το «Zimbru Stadium» χωρητικότητας 10.400 θεατών (κόστισε 9,662,226.52 ευρώ) το οποίο παραδόθηκε προς χρήση στις ομάδες και την Εθνική Ομάδα της χώρας το 2006. Είναι διαστάσεων 105 x 68μ και διαθέτει φωτισμό 1.600 lux.

Το «Zimbru Stadium» δεν αποτελεί την φυσική έδρα της Ζάρια η οποία στις εγχώριες διοργανώσεις αγωνίζεται στο «Stadionul Orășenesc» χωρητικοτήτας 5,963 θεατών και το οποίο κτίστηκε το μακρινό το 1955.

Το Μπάλτσι αποτελεί την δεύτερη μεγαλύτερη σε έκταση και οικονομικής σημασίας πόλη στη Μολδαβία μετά το Κισινάου, και η τρίτη μεγαλύτερη όσον αφορά τον πληθυσμό μετά από το Κισιάνου και το Τιράσπολ.

Το Μπέλτσι αποκαλείται μερικές φορές και ως “η βόρεια πρωτεύουσα” και είναι το κατεξοχήν βιομηχανικό, πολιτιστικό και εμπορικό κέντρο και κόμβος μεταφορών στο βόρειο τμήμα της χώρας και βρίσκεται 127 χλμ. βόρεια από την πρωτεύουσα Κισινάου και δίπλα στον ποταμό Ράουτ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ