aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΕδώ σε θέλω «Κυρία» μου...

Εδώ σε θέλω «Κυρία» μου…

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Από χθες το απόγευμα, η αποστολή της Ανόρθωσης βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη. Εκεί όπου σήμερα (20:30), η ομάδα της Αμμοχώστου θα δώσει δυνατό φιλικό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Ο Ρόνι Λέβι θα έχει τη δυνατότητα μέσα από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση να δει σε ποιο βαθμό ετοιμότητας βρίσκονται οι παίκτες του, μιας και αυτό θα είναι το πιο δυνατό φιλικό της «Κυρίας», τουλάχιστον σε σχέση με όσα θα δώσει στη Βουλγαρία.

Το παιχνίδι θα γίνει στην Τούμπα και για τον ΠΑΟΚ αποτελεί κάτι σαν πρόβα τζενεράλε πριν από τα πρώτα του ευρωπαϊκά ματς. Ο «Δικέφαλος» του Βορρά κληρώθηκε να αντιμετωπίσει την Ολιμπίκ Ντόνετσκ, με τον πρώτο αγώνα να είναι προγραμματισμένος στις 27 Ιουλίου, εκτός έδρας. Ο επαναληπτικός στην Τούμπα θα διεξαχθεί μία βδομάδα αργότερα.

Αυτό δείχνει ότι ο ΠΑΟΚ είναι σε πολύ καλύτερο βαθμό ετοιμότητας σε σχέση με την Ανόρθωση που τώρα ξεκινά ουσιαστικά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Βέβαια, στην «Κυρία» επιδιώκουν τα δυνατά φιλικά καθώς έτσι θα έχουν την ευκαιρία να μετρήσουν δυνάμεις και να δουν σε ποιο σημείο βρίσκονται.

Ένα από τα κεντρικά πρόσωπα του αγώνα θα είναι ο Γκόρντον Σίλντενφελντ, ο οποίος είχε φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ το 2013, έχοντας μάλιστα πολύ καλές εμπειρίες και μνήμες γενικότερα από το πέρασμά του από την Ελλάδα. Ο Ισραηλινός τεχνικός θα έχει τη δυνατότητα να δει κάποια πράγματα τα οποία δουλεύει στην προπόνηση και να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα.

Μετά το τέλος του σημερινού φιλικού, η αποστολή θα διανυκτερεύσει στη Θεσσαλονίκη και αύριο το πρωί θα μεταβεί οδικώς στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας. Εκεί όπου για  δέκα περίπου ημέρες θα μπουν οι βάσεις για τη νέα Ανόρθωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ