aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Έδεσε» τους Γάλλους ο Βενγκέρ

«Έδεσε» τους Γάλλους ο Βενγκέρ

Η διοίκηση της Άρσεναλ ανακοίνωσε σήμερα την ανανέωση των συμβολαίων της με τρεις από τους Γάλλους παίκτες του δυναμικού της. Συγκεκριμένα οι Λοράν Κοσιελνί, Φρανσίς Κοκλέν και Ολιβιέ Ζιρού υπέγραψαν νέα πολυετή συμβόλαια με την ομάδα του Λονδίνου.

Ο τεχνικός των «κανονιέρηδων», Αρσέν Βενγκέρ, δεν έκρυψε την ικανοποίηση του από την εξέλιξη αυτή:«Είμαι πολύ χαρούμενος που τρεις σημαντικοί παίκτες θα είναι μαζί μας και τα επόμενα χρόνια. Ο Φρανσίς έχει τρομερές τεχνικές ικανότητες και είναι αφοσιωμένος κάθε μέρα σε κάθε προπόνηση. Ο Ολιβιέ έχει εμπειρία από μεγάλα παιχνίδια και έχει γίνει ακόμα πιο ολοκληρωμένος ποδοσφαιριστής. Φυσικά και ο Λοράν είναι παίκτης – κλειδί και ένας από τους καλύτερους αμυντικούς στον κόσμο», τόνισε σχετικά ο διάσημος Γάλλος κόουτς.

Πλέον το επόμενο βήμα για τον Βενγκέρ είναι να πείσει τόσο τον Αλέξις Σάντσες όσο και τον Μεσούτ Οζίλ να υπογράψουν κι αυτοί νέα συμβόλαια. Για τον Οζίλ πάντως πολλά θα εξαρτηθούν και από το αν θα παραμείνει στο τιμόνι της Άρσεναλ ο Βενγκέρ, όπως έχει δηλώσει πρόσφατα ο ίδιος ο Γερμανός άσος, ενώ για τον Σάντσες υπάρχει ενδιαφέρον από Ατλέτικο Μαδρίτης και Ιντερ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ