aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Έδεσε» τον Πίττα μέχρι το 2023 ο Απόλλων!

«Έδεσε» τον Πίττα μέχρι το 2023 ο Απόλλων!

Έβαλε την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο ο ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα, Ιωάννης Πίττας, καθώς οι δύο πλευρές επέκτειναν την συνεργασία τους μέχρι το 2023.

Ο Ιωάννης Πίττας αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της ομάδας και μέχρι στιγμής συμπλήρωσε 69 συμμετοχές με τη φανέλα του Απόλλωνα, πετυχαίνοντας 8 γκολ. Στη λήξασα σεζόν αγωνίσθηκε σε 19 παιχνίδια πρωταθλήματος (721 λεπτά), σκοράροντας 2 φορές. Χρησιμοποιήθηκε επίσης σε 4 αγώνες στο κύπελλο, πετυχαίνοντας 1 γκολ (160 λεπτά) ενώ στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις σε 8 αγώνες σκόραρε επίσης 1 φορά (323 λεπτά).

Η αγωνιστική περίοδος 2019-20, ήταν η πιο «γεμάτη» του Πίττα σε συμμετοχές στον Απόλλωνα, κάτι που θέτει αυτομάτως τον πήχη των προσδοκιών πιο ψηλά. Για τον διεθνή πλέον παίκτη, εφαλτήριο για να προχωρήσει αποτέλεσε ο δανεισμός του για ένα χρόνο στο Παραλίμνι. Τη σεζόν 2018-19 ξεχώρισε στους βυσσινί και σαφώς πιο ώριμος ποδοσφαιρικά, επέστρεψε πανέτοιμος στον Απόλλωνα, δίνοντας αρκετές λύσεις στην αγωνιστική σκακιέρα του Σωφρόνη Αυγούστη.

Η ανακοίνωση των κυανόλευκων: «Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον διεθνή επιθετικό Ιωάννη Πίττα μέχρι τον Μάιο του 2023. Ο Κύπριος ποδοσφαιριστής αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της ομάδας μας και μέχρι στιγμής συμπλήρωσε 69 συμμετοχές με τη φανέλα του Απόλλωνα και σημείωσε οκτώ γκολ. Η οικογένεια του Απόλλωνα Λεμεσού εύχεται στον ποδοσφαιριστή κάθε επιτυχία αγωνιζόμενο με την κυανόλευκη φανέλα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ