aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Έδεσε» τον αρχηγό της

«Έδεσε» τον αρχηγό της

Νέο συμβόλαιο μακράς διάρκειας υπέγραψε στη Νιουκάσλ ο αρχηγός της ομάδας, Τζαμάαλ Λάσελς. Ο 23χρονος αμυντικός, ο οποίος «χρίστηκε» αρχηγός των «ανθρακωρύχων» στη διάρκεια της περασμένης περιόδου από τον Ράφα Μπενίτεθ, θα παραμείνει κάτοικος «Σεντ Τζέιμς Παρκ» μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

Εντάχθηκε στο δυναμικό της Νιουκάσλ το 2014, προερχόμενος από τη Νότιγχαμ Φόρεστ κι από τότε έχει πραγματοποιήσει 75 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις του συλλόγου, πετυχαίνοντας και 7 γκολ.

Αναφερόμενος στη νέα συμφωνία με τον σύλλογο, ο Λάσελς επισήμανε: «Βρίσκομαι στο… φεγγάρι. Από τότε που ήρθα εδώ νιώθω πάντα χαρούμενος, αγαπώ την πόλη, το ποδόσφαιρο και τους οπαδούς. Όλα όσα έχουν σχέση με τον σύλλογο, το απολαμβάνω, οπότε είμαι ευτυχισμένος που θα βρίσκομαι εδώ για τα επόμενα 6 χρόνια».

Από την πλευρά του ο προπονητής των «ανθρακωρύχων», Ράφα Μπενίτεθ, τόνισε ότι ο Λάσελς αξίζει το νέο συμβόλαιο που υπέγραψε, καθώς διέπρεψε και στο ρόλο του αρχηγού. «Από την ώρα που πήρα την απόφαση να κάνω τον Τζαμάαλ αρχηγό της Νιουκάσλ, άρπαξε την ευκαιρία και βελτιώθηκε ως παίκτης και ως χαρακτήρας», είπε μεταξύ άλλων ο Ισπανός τεχνικός και πρόσθεσε:

«Απέδειξε ότι διαθέτει ηγετικά προσόντα και αποτελεί πρότυπο για τους νεότερους. Επίσης, βελτιώθηκε σε πολλά σημεία του παιχνιδιού του, αντιδρώντας άψογα στις εντολές μας κι όσο περνούσαν τα ματς γινόταν όλο και καλύτερος. Θέλω να τον συγχαρώ για το νέο του συμβόλαιο, το αξίζει και με το παραπάνω».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ