aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΈδειξε τα «δόντια» της η Ρωσία

Έδειξε τα «δόντια» της η Ρωσία

Η Ρωσία «καθάρισε» 3-1 τη Ρωσία στη Μόσχα στην πρεμιέρα του τρίτου ομίλου της δεύτερης κατηγορίας ρου Nations League και έγινε φαβορί για την πρωτιά. Εκτός έδρας νίκες για Ουγγαρία και Ουαλία σε Τουρκία και Φινλανδία αντίστοιχα, 1-1 για Βουλγαρία-Έϊρε στη Σόφια.

Ρωσία – Σερβία 3-1

Οι Σέρβοι ξεκίνησαν με τη μεγάλη ευκαιρία του Μίτροβιτς στο 4’, όμως οι Ρώσοι βρήκαν τον τρόπο να μπαίνουν στα καρέ των «πλάβι» και να πιέζουν την εστία τους. Ο Τζούμπα δημιουργούσε τις προϋποθέσεις για τους πρώην Σοβιετικούς, χωρίς να καταφέρει να σκοράρει, με τους Σέρβους να μην μπορούν να βρουν τον παίκτη που θα απειλούσε σταθερά την αντίπαλη εστία και το ημίχρονο έληξε χωρίς τέρματα.

Όμως, οι Ρώσοι έκαναν ιδανικό ξεκίνημα στην επανάληψη. Στο 47’, ο Πάβλοβιτς ανέτρεψε μέσα στην περιοχή τον Μπακάεφ και το καταφανέστατο πέναλτι μετέτρεψε σε γκολ ο Τζούμπα στο 48’. Η πίεση των Ρώσων έφερε το 2-0 στο 70’ με τον Καραβάεφ να σκοράρει αριστερά μέσα από την περιοχή. Οι Σέρβοι απάντησαν στο 78’, όταν ο Λάζοβιτς συνδυάστηκε με τον Μίτροβιτς και ο τελευταίος έκανε το 2-1. Στο 81’, ο Μαξίμοβιτς έκανε λάθος και ο Τζούμπα έκανε το τελικό 3-1.

Τουρκία – Ουγγαρία 0-1

Στο 80’, ο Ζομποζλάι με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ έκανε το 0-1.

Βουλγαρία – Έιρε 1-1

Στο 56’, ο Νεμπέλεφ έδωσε την κατάλληλη στιγμή την μπαλιά στον Κράεφ και αυτός νίκησε τον Ράντολφ μέσα στην περιοχή και έκανε το 1-0. Στο 93’, ο Μπρέιντι έδωσε στον Ντάφι και αυτός «πάγωσε» το «Βασίλ Λέφσκι».

Φινλανδία – Ουαλία 0-1

Στο 80΄, ο Τζέιμς έδωσε την ασίστ ον Μουρ και αυτός έκανε το 0-1.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ