aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΈδειξε ότι αντέχει το βάρος

Έδειξε ότι αντέχει το βάρος

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η ΑΕΛ θέλει νίκες και για να έρθουν αυτές χρειάζεται τα γκολ. Ο Τιάγκο Λεόνσο, ο οποίος σε δύο αγώνες που αγωνίστηκε ως βασικός έχει δείξει πως μπορεί να σηκώσει το βάρος της επίθεσης, παρά το γεγονός πως το δείγμα είναι μικρό. Ο Βραζιλιάνος είναι μόλις 23 χρονών και προερχόμενος από τη Βέντισελ, ομάδα Β’ κατηγορίας της Δανίας, δεν ενθουσίαζε η απόκτησή του. Στα 188 λεπτά που αγωνίστηκε πέτυχε δύο γκολ, τα οποία απέφεραν τέσσερις βαθμούς για την ΑΕΛ.

Στη Βέντισελ βρισκόταν από τον Ιανουάριο του 2016, μετρώντας 45 συμμετοχές και 14 γκολ. Στην πατρίδα του αγωνίστηκε στη Λαντεαζένσε και στη Νόβο Αμβούργο. Το καλοκαίρι του 2013 πήγε στην Πορτογαλία για λογαριασμό της Σάντα Κλάρα, με την οποία είχε 34 συμμετοχές και 4 γκολ. Την επόμενη σεζόν πήρε μετεγγραφή στη Λεϊσόες (18 συμμετοχές και 4 γκολ) και το καλοκαίρι του 2015 στη Φαρένσε (21 συμμετοχές, 3 γκολ).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ