aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΈδειξε να βρίσκεται στο σωστό δρόμο…

Έδειξε να βρίσκεται στο σωστό δρόμο…

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

O προπονητής του Απόλλωνα Σωφρόνης Αυγουστή είχε την ευκαιρία να εξάγει και πάλι χρήσιμα συμπεράσματα στο τρίτο φιλικό της ομάδας του στην Αυστρία κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα. Παρά την ήττα, σε γενικές γραμμές η απόδοση των γαλάζιων κρίνεται ικανοποιητική.

Ο τεχνικός του Απόλλωνα, ο οποίος δεν είχε στη διάθεσή του τους Ρομπέρζ, Μπρου και Ζελάγια, δοκίμασε κάποια άλλα πράγματα και φάνηκε πως η ομάδα του βρίσκεται στο σωστό δρόμο, δώδεκα μέρες πριν το πρώτο ευρωπαϊκό της παιχνίδι με αντίπαλο τη Στούμπρας στον Α’ προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Χάμπος Κυριάκου πήρε θέση βασικού στα μετόπισθεν και φάνηκε πως με την επιστροφή του διεθνούς μέσου δίνεται η δυνατότητα στην τεχνική ηγεσία να έχει στη διάθεσή της ένα «πολυεργαλείο». Αυτό που διαπιστώθηκε και προχθές, είναι πως και πάλι ο Απόλλων θα είναι δυνατός και θα έχει ρόλο πρωταγωνιστή. Παρά την κούραση από τις επίπονες διπλές καθημερινές προπονήσεις, οι ποδοσφαιριστές, βγάζουν ζωντάνια και θέληση στον αγωνιστικό χώρο.

Είναι αλήθεια πως η ομάδα της Λεμεσού διαθέτει ποιοτικό έμψυχο δυναμικό για να ψάξει και στη νέα περίοδο τη διάκριση. Βέβαια αναμένονται άμεσα και οι άλλες δύο ή τρεις κινήσεις που θα καλύψουν κάποια κενά στο ρόστερ ή για να το θέσουμε καλύτερα να αυξήσουν τις επιλογές στον Σωφρόνη Αυγουστή.

Ο πρόεδρος Νίκος Κίρζης έχει ολοκληρώσει τις επαφές του με τους ποδοσφαιριστές που επιθυμεί ο προπονητής των γαλάζιων και το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα αναμένεται να προκύψουν ανακοινώσεις. Αποτελεί θετικό στοιχείο, πως οι κυανόλευκοι στο πρώτο ματς δεν έχουν υψηλό εμπόδιο στο δρόμο τους στο Γιουρόπα Λιγκ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ