aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΈδειξε χαρακτήρα και αντέδρασε

Έδειξε χαρακτήρα και αντέδρασε

Ταπεινά και προσγειωμένα συνεχίζουν στην ΑΕΛ, με τις δύο νίκες επί του ΑΠΟΕΛ και της Ομόνοιας να έχουν ανεβάσει τη διάθεση όλων. Η αντίδραση μετά την καταραμένη εβδομάδα με τις απώλειες στα ματς με ΑΕΚ και ΑΕΖ, ήταν εξαιρετική αφού η ομάδα της Λεμεσού έδειξε τον χαρακτήρα και το μέταλλο από τα οποία είναι φτιαγμένη.

Οι γαλαζοκίτρινοι έχουν χάσει βαθμούς σε παιχνίδια, που με λίγη προσοχή δεν χάνονταν, όμως φανέρωσαν πολλές αρετές σε άλλα. Κυρίως στα ντέρμπι, η ομάδα του Πάμπου Χριστοδούλου παρουσιάστηκε με ψηλό βαθμό ετοιμότητας. Κέρδισε Απόλλων, ΑΠΟΕΛ, Ομόνοια, έχασε εκτός έδρας από την ΑΕΚ και έφερε ισοπαλία με την Ανόρθωση. Στα δύο ματς που δεν κέρδισε, άξιζε κάτι παραπάνω, σύμφωνα με την εμφάνιση που πραγματοποίησε. Το δείγμα μετά από το τέλος και της 12ης αγωνιστικής κρίνεται πολύ καλό, όμως η ουσία είναι να έχει συνέχεια και συνέπεια μέχρι το τέλος, αφού όλα θα κριθούν με το τέλος της περιόδου. Το θετικό είναι πως οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές έχουν εμπεδώσει όσα θέλει ο προπονητής τους, όμως από κάποιους περιμένει περισσότερα. Το καταπληκτικό για την ΑΕΛ, είναι πως από παιχνίδι σε παιχνίδι, κάποιες μονάδες (Σιέλης, Σόουζα, Σοάρες, Μπουένο, Λαφράνς, Φορτούνα, Γεωργιάδης) βάζουν τις πινελιές τους κάνοντας ακόμη πιο ελκυστική την ομάδα τους.  

Το παιχνίδι με την Ομόνοια ανήκει στο παρελθόν και η προσοχή είναι σε αυτό που ακολουθεί με τον Ερμή, το οποίο είναι επίσης εξαιρετικά δύσκολο. O πρόεδρος Ανδρέας Σοφοκλέους μοίρασε πριμ και συγχαρητήρια σε όλους για τις δύο τελευταίες νίκες, δείχνοντας πως η διοίκηση είναι συνεχώς στο πλευρό τους. Ο Πάμπος Χριστοδούλου, από την άλλη, σκέφτεται πλέον το παιχνίδι της Κυριακής με τον Ερμή. Ο Ζούνιορ θα συνεχίσει την αποθεραπεία του, με την ελπίδα πως θα είναι έτοιμος, αν και η παρουσία και καλή απόδοση του Λαφράνς εξουδετερώνει λίγο την αγωνία για την επάνοδο του διεθνή αμυντικού. Σημαντικό κομμάτι με συμβολή στις φετινές επιτυχίες είχε και θα έχει, όπως φαίνεται, μέχρι το τέλος ο κόσμος της ΑΕΛ. Με την Ομόνοια η συμπαράσταση ήταν εκπληκτική, το ίδιο και με τον ΑΠΟΕΛ και την ΑΕΚ στη Λάρνακα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ