aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΈχουν... συγχυστεί και οι ΑΕΛίστες με τα όσα διαδραματίζονται

Έχουν… συγχυστεί και οι ΑΕΛίστες με τα όσα διαδραματίζονται

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ.  ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Έχουν… συγχυστεί και οι φίλοι της ΑΕΛ με τα όσα διαδραματίζονται. Από τη μία ακούνε τον πρόεδρο Ανδρέα Σοφοκλέους να λέει πως θα μειωθεί και άλλο ο προϋπολογισμός και από την άλλη ο προπονητής Ντούσαν Κέρκεζ τονίζει πως έχει κλείσει ο «λογαριασμός» με τις προσθήκες.

Το πρόβλημα όμως δεν είναι το έμψυχο δυναμικό, γιατί στην ουσία η ΑΕΛ έχει προχωρήσει σε προσθήκες. Αποκτήθηκαν οι Κάρλος και Γκαζαριάν, επέστρεψαν οι Τόρες, Μαρκόσκι, Ράσο και στις βασικές επιλογές είναι πλέον και ο Γερολέμου. Ο βασικός κορμός έχει διατηρηθεί και η ομάδα σε μεγάλο βαθμό είναι στημένη. Φυσικά κάθε καλή προσθήκη είναι ευπρόσδεκτη, όμως δεν είναι εκεί το θέμα.

Πού είναι λοιπόν το πρόβλημα; Πρώτο, στο ότι άμεσα πρέπει να υπάρξει διοικητική σταθερότητα. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να βρει και άλλους συνεργάτες ο πρόεδρος, οι οποίοι θα μπουν στο «παιχνίδι» της οικονομικής συνεισφοράς, βοηθώντας παραλλήλως και με άλλους τρόπους την ομάδα. Δεν μπορεί να συνεχιστεί όλο αυτό το παιχνίδι με το μένω ή φεύγω του Σοφοκλέους. Ο κόσμος εκτιμά τα όσα έχει προσφέρει, αλλά κι αυτός καλείται να βρει τρόπους ώστε η ομάδα να μπει με ηρεμία στις υποχρεώσεις της.

Το δεύτερο έχει να κάνει με τον κόσμο. Δεν βοηθά με τα εισιτήρια διαρκείας. Η ΑΕΛ ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο τη λήξασα σεζόν και ενώ είναι έτοιμη να αγωνιστεί στην Ευρώπη, μεγάλη μερίδα ασχολείται με οτιδήποτε άλλο εκτός από την ουσιαστική βοήθεια, που δεν είναι άλλη στην παρούσα φάση από την αγορά διαρκείας. Το θέμα με την κάρτα φιλάθλου έχει διχάσει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ