aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Έχουμε πολύ καλύτερη ομάδα από την προηγούμενη σεζόν»

«Έχουμε πολύ καλύτερη ομάδα από την προηγούμενη σεζόν»

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο Κέβιν Λαφράνς είναι από τους πλέον διακριθέντες ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ, έχει πάρει το περιβραχιόνιο του αρχηγού και αυτό και μόνο το γεγονός, του έχει δημιουργήσει επιπρόσθετες υποχρεώσεις. Ούτε τυχαίο είναι πως η άμυνα των γαλαζοκιτρίνων είναι η κορυφαία στο πρωτάθλημα με μηδέν παθητικό. Αν ξαναδεί κάποιος τα παιχνίδια τους θα διαπιστώσει τη σοβαρότητα του κεντρικού αμυντικού των γαλαζοκίτρινων.

Δηλώνει απερίφραστα ευχαριστημένος στην Κύπρο και την ΑΕΛ και σε δηλώσεις που έκανε στην πατρίδα του, ο σέντερ μπακ από την Αϊτή μίλησε για τον εαυτό του, την πορεία στην περασμένη σεζόν και το μπάσιμο στο τρέχον πρωτάθλημα.

Αρχικά, ανέφερε πως δεν ήταν δύσκολη η προσαρμογή του στη χώρα μας, γιατί η καριέρα του κτίστηκε εκτός Αϊτής. «Έχω αυτή την ικανότητα να προσαρμόζομαι εύκολα σε μια νέα κουλτούρα. Δεν είχα προβλήματα, αν και στην αρχή έπρεπε να κάνω τη θυσία να μάθω τη νέα γλώσσα. Νιώθω καλά στην Κύπρο, είμαι στον τρίτο μου χρόνο εδώ. Ζω στην Κύπρο με τη γυναίκα μου και τον γιο μας. Παντρεύτηκα μόλις πέρσι», ανέφερε και συνέχισε:

«Αρχίσαμε πολύ καλά στο νέο πρωτάθλημα. Τρεις νίκες σε τρεις αγώνες (σ.σ: οι δηλώσεις έγιναν πριν από το παιχνίδι με την Πάφος FC). Δεν σημαίνει όμως κάτι, αφού είναι νωρίς στη σεζόν και έχουμε ακόμα πολλά παιχνίδια. Φέτος έχουμε πολλούς νέους παίκτες στο ρόστερ και πρέπει να δουλέψουμε για την προσαρμογή τους. Εγώ είμαι βασικό μέλος και ένας από τους αρχηγούς. Όλα πηγαίνουν καλά για μένα. Κατά την άποψή μου ήταν καλή και η περασμένη σεζόν. Δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι καλύτερο και ήμασταν απογοητευμένοι. Είναι αλήθεια ότι δεν καταφέραμε στο τέλος να προκριθούμε στο Γιουρόπα Λιγκ και μας άφησε μια πικρή γεύση. Σε καθαρά προσωπικό επίπεδο, είχα πολύ καλή περίοδο γιατί πέτυχα αρκετά γκολ και έδωσα και δύο ή τρεις ασίστ στους συμπαίκτες μου. Τώρα πιστεύω ότι έχουμε μια πολύ καλύτερη ομάδα από την προηγούμενη σεζόν. Εξαρτάται από εμάς, να το αποδείξουμε στο γήπεδο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ