aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Εχουμε... μεγαλύτερες μπάλες»

«Εχουμε… μεγαλύτερες μπάλες»

Φωτιές άναψε με τις δηλώσεις του ο Σεσκ Φάμπρεγκας, ο οποίος, ενόψει του… πρόωρου τελικού της Ισπανίας με την Ιταλία, τόνισε πως η ομάδα του θα είναι αυτή που θα πάρει την πρόκριση. Φυσικά, η δήλωση δεν θα προκαλούσε, αν δεν είχε την ακόλουθη εξήγηση. «Θα προκριθούμε γιατί έχουμε περισσότερες και μεγαλύτερες… μπάλες από τους Ιταλούς», ανέφερε ο άσος της Τσέλσι.

Στη συνέχεια των δηλώσεών του στο ραδιόφωνο «La Cope», φρόντισε να ρίξει τα πνεύματα, αφού σχολίασε: «Πρέπει να περιορίσουμε τα δυνατά τους σημεία και δυστυχώς, έχουν αρκετά. Εμείς, όμως, είμαστε καλά, παρά το… χαστούκι από την Κροατία, που ίσως μας αφύπνισε».

Τέλος, φρόντισε να υπερασπιστεί τους συμπαίκτες του, Πέδρο και Ντε Χέα, αφού όπως είπε «Καταλαβαίνω πως το είπε ο Πέδρο και έχει ήδη ζητήσει συγνώμη, όλα είναι καλά, συμβαίνουν αυτά. Όσο για τον Ντε Χέα, πάντα ο κόσμος ψάχνει για διαμάχες, αλλά δεν νομίζω πως είναι σωστό, δεν με αντιπροσωπεύει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ