aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Έχουμε κηρύξει ολοκληρωτικό πόλεμο εναντίον τους…»

«Έχουμε κηρύξει ολοκληρωτικό πόλεμο εναντίον τους…»

Με ανάρτηση τους οι οργανωμένοι οπαδοί του Απόλλωνα στα «Δυτικά προάστια» αναφέρονται στις αυριανές (26/5) εκλογές και αναφέρουν:

«Περήφανε Έλληνα Απολλωνίστα,

Με αφορμή τις αυριανές εκλογές, για να μην ξεχνιόμαστε, τονίζουμε για άλλη μια φορά ότι δεν θα μαυρίσουμε απλά τα κόμματα του διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος, αλλά έχουμε κηρύξει ολοκληρωτικό πόλεμο εναντίον τους και εξηγούμε:

Το 2014, ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ, Οικολόγοι και Αλληλεγγύη ψηφίζοντας τον ΤΡΟΜΟΝΟΜΟ κατέστρεψαν τις Κυριακές μας με την θέσπιση της Κάρτας Οπαδού.

Κι επειδή ο Απόλλωνας δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο, από το 1976 τα ίδια κόμματα (ΔΗΣΥ, ΑΚΕΛ, ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ) εναλλάσσονται στην εξουσία, φέρνοντας την πατρίδα μας στη σημερινή κατάσταση.

Με θλιβερούς συμβιβασμούς και υποχωρήσεις, το κομματικό σύστημα έχει υποβαθμίσει το Κυπριακό και από πρόβλημα παράνομης εισβολής και συνεχιζόμενης κατοχής, συνομιλούν με τον κατακτητή στη βάση μιας δικοινοτικής διαφοράς. ΚΥΡΙΟΙ, η Κύπρος δεν είναι μοιρασμένη για να «επανενωθεί», αλλά κατεχόμενη από τις ορδές του Αττίλα και οφείλουμε στους προγόνους μας να ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ για ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ. Όλοι εσείς είστε πολύ μικροί για να διαγράψετε 3000 χρόνια ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ιστορίας. Η Κύπρος ήταν, είναι και θα είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

Κομματοκρατία, οικογενειοκρατία, κουμπαροκρατία, ρουσφέτι και σκάνδαλα συνθέτουν το διεφθαρμένο σκηνικό της κυπριακής οικονομίας. ΔΗΣΥ, ΑΚΕΛ, ΔΗΚΟ, ΕΔΕΚ για δεκαετίες διόριζαν τους δικούς τους στον Συνεργατισμό και φέρουν ακεραία την ευθύνη για το πλιάτσικο που έστησαν στις πλάτες του Κυπριακού Ελληνισμού.

Την ίδια στιγμή που η Κυβέρνηση Αναστασιάδη πανηγυρίζει για την δήθεν ανάπτυξη της κυπριακής οικονομίας, συμπολίτες μας, Λεμεσιανοί, βρίσκονται άστεγοι στον δρόμο, ενώ δεκάδες χιλιάδες συμπατριώτες μας ζουν στα όρια της φτώχιας ανήμποροι να βρουν ακόμα και μια στέγη να κατοικήσουν. Αυτό είναι το Success Story Χάρη Γεωργιάδη και Αβέρωφ Νεοφύτου.

Επειδή ο ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝΙΣΤΑΣ δεν συμβιβάζεται, ΑΛΑΝΙΑ ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ!

Πράξτε αυτό που προστάζει η ΕΝΔΟΞΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ, Ο ΛΟΓΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ.

ΔΠ 2002».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ