aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΕχει ζωή η Βερόνα

Εχει ζωή η Βερόνα

Εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσίασε το πρώτο πιάτο των αγώνων της 13ης αγωνιστικής στην Serie A, με την Μπολόνια και την Κιέβο να παίρνουν νίκες που τις φέρνουν στην 8η θέση, ενώ η Βερόνα πήρε ανάσα με το 2-0 επί της Σασουόλο.

Η Μπολόνια αιφνιδίασε τη Σαμπντόρια και μόλις στο 3ο λεπτό ο Βέρντι στο 3ο λεπτό έκανε το 1-0 σε μια φάση που ξεκίνησε σαν δημιουργία από τα πόδια του Τοροσίδη και αφού η μπάλα πέρασε από τα πόδια δύο ακόμα παικτών μέχρι τον σκόρερ. Στο 23ο λεπτό ο Εμπαγιέ έκανε το 2-0 για την Μπολόνια, ενώ ο Βασίλης Τοροσίδης αποβλήθηκε με δύο κάρτες στο 44’ και στο 49’. Στο 67’ ο Οκ βονόβο έκανε το 3-0.

Η Κιέβο χρειάστηκε ανατροπή απέναντι στη Σπαλ για να την καταβάλλει με 2-1, αφού η φιλοξενούμενη προηγήθηκε με 1-0 με αυτογκόλ του Σέζαρ, για να απαντήσει δύο φορές με τον Ινγκλέζε στο 66’ και στο 82’. Η Ελλάς Βερόνα με γκολ του Μπρούνο Ζουκουλίνι και του Βέρντε στο 22’ και στο 31’ αντίστοιχα, επικράτησε με 2-0.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ