aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΈχει υπάρξει κι άλλος τερματοφύλακας που αρνήθηκε να βγει σε τελικό Λιγκ Καπ!

Έχει υπάρξει κι άλλος τερματοφύλακας που αρνήθηκε να βγει σε τελικό Λιγκ Καπ!

Ο Κέπα Αριθαμπαλάγκα είναι το κύριο θέμα συζήτησης και απασχόλησης σε ολόκληρο τον αγγλικό Τύπο έπειτα απ’ όσα συνέβησαν στον τελικό του Λιγκ Καπ κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι.

Ωστόσο, ο Ισπανός δεν ήταν ο πρώτος που αρνείται να βγει αλλαγή! Ο Λες Σίλεϊ έχει τρομερή ιστορία και εξαγριώθηκε όταν του είπαν να βγει αλλαγή στον τελικό του ’91…

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, το 1990, κατέκτησε το Κύπελλο Αγγλίας, το οποίο ήταν το πρώτο τρόπαιο της εποχής του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στον πάγκο της ομάδας.

Ήταν ο τίτλος με τον οποίο ο Σκωτσέζος προπονητής… σώθηκε, αφού όλα έδειχναν ότι η υπομονή των ανθρώπων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε εξαντληθεί και έπειτα από το ισόπαλο 3-3 στο πρώτο ματς με την Κρίσταλ Πάλας, άπαντες περίμεναν ότι απλά οι «κόκκινοι διάβολοι» θα σημείωναν ακόμα μια αποτυχία και ο Φέργκιουσον θ’ αποτελούσε παρελθόν.

Ο νυν πολυνίκης Βρετανός πρώην κόουτς της Γιουνάιτεντ, πήρε την απόφαση να βάλει τον Λες Σίλεϊ κάτω απ’ τα δοκάρια, με τον Τζιμ Λέιτον να «πληρώνει» την εμφάνισή του στον πρώτο τελικό και ο σύλλογος του Μάντσεστερ επικράτησε 1-0 στη ρεβάνς κόντρα στους «αετούς» για να πάρει το τρόπαιο!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ