aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΈχει ξεχωριστό χαρακτήρα το ματς με την ΑΕΚ

Έχει ξεχωριστό χαρακτήρα το ματς με την ΑΕΚ

TOY ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Μπορεί τα σενάρια περί του προγραμματισμού να έχουν ξεκινήσει και ποδοσφαιριστές να βρίσκονται στην πόρτα εξόδου, όμως οι κυανόλευκοι έχουν άλλους δύο αγώνες  πρωταθλήματος και δεν μπορούν να είναι αδιάφοροι. Θα αντιμετωπίσουν αύριο την ΑΕΚ στο Τσίρειο και δεν θέλουν με κανένα τρόπο να ηττηθούν, γιατί αυτόματα θα βρεθούν στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Για το αυριανό παιχνίδι (17:00) δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Εμίλιο Σελάγια, Αντριάν Σαρδινέρο και Βαλεντίν Ρομπέρζ. Εκτός πλάνων θα είναι και ο Χάμπος Κυριάκου, που ακολουθεί θεραπευτική αγωγή. Για κάποιους ποδοσφαιριστές το αυριανό παιχνίδι θα είναι πολύ πιθανό το τελευταίο τους με τη φανέλα του Απόλλωνα στο Τσίρειο.

Οι κυανόλευκοι έχουν άλλο ένα παιχνίδι να δώσουν προτού πάνε διακοπές, με τη Νέα Σαλαμίνα στο «Αμμόχωστος». Παρά την αρνητική έκβαση της τρέχουσας σεζόν, η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή καλείται να παρουσιαστεί από κάθε άποψη έτοιμη και να μην αφήσει να χαθεί η δεύτερη θέση. Το παιχνίδι έχει το δικό του ενδιαφέρον και οι ποδοσφαιριστές, όσοι πάρουν φανέλα βασικού, επιβάλλεται να τα δώσουν όλα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ