aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΈχει τον τρόπο να γράψει πάλι ιστορία

Έχει τον τρόπο να γράψει πάλι ιστορία

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Παρά την δραστηριότητα τους, οι Σκέμπρι, Μαγκλίτσα και Ντα Σίλβα δεν βρήκαν δίκτυα προψές κόντρα στην Μίντιλαντ. Αντίθετα έλαμψε το άστρο του Ζάντερ Σαντάνα. Ο Βραζιλιάνος ακραίος αμυντικός ήταν οδοστρωτήρας. Δεν περιορίστηκε στα αμυντικά του καθήκοντα και έβγαινε από τα αριστερά σαν εξτρέμ, καταφέρνοντας να πετύχει  και ένα όμορφο γκολ, το δεύτερο με την φανέλα του Απόλλωνα.

Εξαιρετική ήταν η κίνηση και το σουτ του Χάμπου Κυριάκου, με το οποίο οι κυπελλούχοι άνοιξαν το σκορ. Οι κυανόλευκοι παρά το γεγονός ότι ισοφαρίστηκαν δύο φορές, δεν πτοήθηκαν, ενώ βοήθησαν και οι αλλαγές. Ο Γιάκολιτς πήγε αρκετά καλά, αντί του Σαρδινέρο, ενώ ο Πίττας πέτυχε το γκολ της νίκης. Δούλεψε καλά η μεσαία γραμμή με τους Κυριάκου, Σατσέτι, ενώ αν κάτι δεν πήγε καλά, αυτό αφορά το κέντρο της άμυνας. Ο Σόρλοφ ταλαιπώρησε τους Γιούστε και Ρομπέρζ και αυτό είναι ένα θέμα, το οποίο πρέπει να προσέξει  στον επαναληπτικό. Το προψεσινό παιχνίδι ανήκει στο παρελθόν και πλέον το μυαλό είναι στον επαναληπτικό. Οι κυανόλευκοι χρειάζονται ένα πολύ καλό 90λεπτο για να γράψουν ιστορία.  O Σωφρόνης Αυγουστή έχει πολλή δουλειά μπροστά του και ξέροντας καλύτερα τι έχει να αντιμετωπίσει, θα πρέπει να λάβει τα μέτρα του.

Ο Απόλλων προκρίνεται και με οποιαδήποτε ισοπαλία, αλλά ούτε που περνά από το μυαλό του, πως θα «ταμπουρωθεί» για να πάρει αυτό που θέλει. Έχει ήδη ζυγίσει την κατάσταση και η προσπάθεια του, είναι να παρουσιαστεί  η ομάδα του με το γνωστό επιθετικό της πρόσωπο. Να ανέβει ο Ντα Σίλβα και να βρουν τον δρόμο προς τα δίκτυα, οι Σκέμπρι – Μαγκλίτσα.  Η ομάδα θα πρέπει να παρουσιαστεί πιο απαιτητική και όλα θα έλθουν μόνα τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ