aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΈχει τη βάση για το «χτίσιμο»

Έχει τη βάση για το «χτίσιμο»

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Στις Πλάτρες θα συνεχίσει από σήμερα την προετοιμασία της η ΑΕΛ. Η αποστολή των γαλαζοκίτρινων βρίσκεται από χθες το απόγευμα στο ορεινό θέρετρο, όπου και θα παραμείνει μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Πρόκειται για ένα σημαντικό διάστημα, με τον Μπρούνο Μπαλταζάρ να έχει αρκετή δουλειά, τόσο στον τομέα της φυσικής κατάστασης της ομάδας του αλλά και στην τακτική. Θα γίνονται καθημερινά διπλές προπονήσεις, ενώ από τις 20 έως 25 του μήνα η ΑΕΛ θα βρεθεί στη Βουλγαρία για προπονήσεις και δύο φιλικά παιχνίδια.

Ο τεχνικός της λεμεσιανής ομάδας θα έχει από σήμερα όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεση του, πλην του Ζούνιορ ο οποίος αναμένεται στην Κύπρο περί τα τέλη της εβδομάδας για να δουλέψει περισσότερο στη φυσική κατάσταση. Παραμένει ανοικτή η περίπτωση απόκτησης του 23χρονου Βραζιλιάνου Άρθρουρ Ροντρίγκεζ, παρόλο που οι πιθανότητες είναι αυξημένες για να κλείσει θετικά.

Οι προσθήκες που έχουν γίνει θεωρούνται ικανοποιητικές, με τη βάση από την περσινή σεζόν να συνεχίζει και με τις προσθήκες που έγιναν εκφράζεται η σιγουριά πως, το σύνολο θα «δέσει» και η ΑΕΛ θα παρουσιαστεί έτοιμη στις 29 του μηνός, στον πρώτο αγώνα για το Γιουρόπα Λιγκ.

Ενδέχεται, εάν η ΑΕΛ προχωρήσει στην διοργάνωση, να γίνουν άλλες μια ή δύο κινήσεις. Διατηρήθηκε ο βασικός κορμός και η μοναδική εκκρεμότητα αφορά στο θέμα του Φορτούνα. Φαίνεται πως είναι απομακρυσμένη η επιστροφή του Αγκολέζου, γεγονός που θα οδηγήσει την ΑΕΛ στην προσθήκη ποδοσφαιριστή για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Οι γαλαζοκίτρινοι έχουν σχεδόν γεμίσει σε όλες τις θέσεις και αυτό που μένει είναι η σωστή προετοιμασία και η ετοιμότητα της ομάδας την κατάλληλη στιγμή. Ο Μπαλταζάρ από τον Μάρτιο που βρίσκεται στην ΑΕΛ έχει βάλει την σφραγίδα του, έχει αλλάξει αρκετά και παρόλο που ο προϋπολογισμός είναι χαμηλός, προσδοκεί να ετοιμάσει μια ομάδα που θα είναι σε θέση να ταξιδέψει μακριά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ