aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΈχει τη δυναμική και την ποιότητα ο Απόλλων

Έχει τη δυναμική και την ποιότητα ο Απόλλων

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ούτε που περνάει από το μυαλό των παικτών του Απόλλωνα πως μπορεί να μην κερδίσουν σήμερα την Ανόρθωση. Μόνο νίκη θέλουν, τίποτε άλλο. Ούτε λόγος για υποτίμηση του αντιπάλου, όμως, βασισμένοι στην καλή αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκονται, είναι αποφασισμένοι να δημιουργήσουν νέο σερί επιτυχιών, μετά την ισοπαλία στο ΓΣΠ την προηγούμενη αγωνιστική, με το γκολ που δέχτηκαν στο 90’+5 από τον ΑΠΟΕΛ.

Οι κυανόλευκοι της Λεμεσού πιστεύουν πολύ στις δυνατότητές τους και εκτιμούν πως έχουν την ευκαιρία, μέσα από τα παιχνίδια που ακολουθούν, να ανέβουν ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα.

Ο Πέδρο Εμανουέλ έχει προετοιμάσει κατάλληλα την ομάδα του. Έχει τονίσει στους ποδοσφαιριστές του, από την επόμενη μέρα του τελευταίου τους αγώνα στη Λευκωσία, πως στο μυαλό τους πρέπει να βρίσκεται μόνο το παιχνίδι που έχουν μπροστά τους με την Ανόρθωση και να πάρουν τη νίκη.

Οι κυανόλευκοι έχουν παρουσιάσει ένα καλό πρόσωπο στα τελευταία τους παιχνίδια, αξιόμαχο και ποιοτικό, όπως το θέλει η τεχνική ηγεσία. Για να φθάσουν στο νικηφόρο αποτέλεσμα, θα χρειαστεί να δείξουν συγκέντρωση, να έχουν πάθος και διάρκεια στην απόδοσή τους.

Μπορεί η αντίπαλός τους να περνάει μια κρίση και να βρίσκεται χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα, όμως δεν τους θεωρούν ως λόγους για να αντιμετωπίσουν χαλαρά ή επιπόλαια την Ανόρθωση.

Αλλαγές στον σχηματισμό και στην αγωνιστική φιλοσοφία δεν αναμένονται. Ο Πέδρο Εμανουέλ θα στηριχθεί στους δέκα από τους έντεκα (εκτός του Αγγελή) με τους οποίους είχε παραταχθεί ο Απόλλων την περασμένη Δευτέρα στο ΓΣΠ.

Η ισορροπία μεταξύ των τριών γραμμών θα αποτελέσει το κλειδί για να μπορέσει ο Απόλλων να επιβληθεί και να κυνηγήσει με απαιτήσεις το σκοράρισμα. Πιθανό να χρειαστεί να επιδείξει υπομονή, αλλά και να ασκήσει πίεση ψηλά ώστε να αναγκάσει τους φιλοξενούμενους να κάνουν το λάθος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ