aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΈχει σταυρόλεξο να λύσει ο Ιραόλα

Έχει σταυρόλεξο να λύσει ο Ιραόλα

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Το θέλουν πολύ και το δηλώνουν στην ΑΕΚ. Το Σούπερ Καπ αποτελεί έναν από τους στόχους της ομάδας της Λάρνακας, με την προετοιμασία να ολοκληρώνεται σήμερα και τον Αντόνι Ιραόλα να καταλήγει στις οριστικές του αποφάσεις. Ο Βάσκος τεχνικός θα κληθεί να αποφασίσει για κάποιες θέσεις στις οποίες υπάρχουν ερωτηματικά.

Ο Θωμάς Ιωάννου (φωτό), που τραυματίστηκε στον αγώνα με την Ομόνοια, θα απουσιάσει, ενώ νοκ άουτ παραμένει και ο Αντωνιάδης. Το πιθανότερο σενάριο, λοιπόν, είναι να δούμε τον Τρουγιόλς να παίρνει θέση στο αριστερό άκρο, καθώς προπονείται σε φουλ ρυθμούς τις τελευταίες μέρες. Λύση για τη θέση αποτελεί και ο Χέφελ, που αγωνίστηκε ως αριστερό μπακ και γνωρίζει τη θέση, με τον Τρουγιόλς ωστόσο να έχει το προβάδισμα.

Ερωτηματικά υπάρχουν και στη μεσαία γραμμή κι αυτό γιατί ακολουθεί το παιγνίδι με τη Λεβερκούζεν, στο Γιουρόπα Λιγκ, την ερχόμενη βδομάδα. Η λογική παραπέμπει στην τριάδα Κάσες, Λαρένα, Τομάς, με τον Τρισκόφσκι να παίρνει μετάθεση στο αριστερό άκρο, δεξιά τον Ακοράν και «φουνταριστό» τον Τολεμές. Εκτός κι αν ο Ιραόλα θελήσει να δώσει ανάσες στον Λαρένα και χρησιμοποιήσει ως χαφ τον Χέφελ, που τα πήγε καλά στον αγώνα με την Ομόνοια. Οι υπόλοιπες θέσεις στην άμυνα είναι λίγο πολύ γνωστές, με τους Τόνιο, Ίγκορ, Μοϊσόφ και Καταλά να τις έχουν «καπαρωμένες».

Κάπως έτσι έχουν τα δεδομένα, σε ό,τι αφορά στην ενδεκάδα με την οποία θα παραταχθεί στον αυριανό αγώνα η ΑΕΚ, με τον Ιραόλα να μην ανοίγει πριν το ματς τα χαρτιά του. Πάντως και ανάμεσα στους φίλους της ομάδας το ενδιαφέρον είναι ψηλά και αναμένεται να δώσουν το «παρών» τους στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Άλλη μια ένδειξη της δίψας που υπάρχει στην ομάδα για την κατάκτηση του πρώτου τίτλου Σούπερ Καπ στην ιστορία της ομάδας. Σε μια άλλη εξέλιξη, η Ακαδημία ΑΕΚ ανακοινώνει ότι καθήκοντα τεχνικού διευθυντή έχει αναλάβει ο πρώην ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Γιώργος Θεοδότου και μέσα από την ανακοίνωση που εκδόθηκε, «Καλωσορίζουμε τον Γιώργο και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο έργο του».

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ