aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΈχει κίνητρα και λόγους ο Απόλλων

Έχει κίνητρα και λόγους ο Απόλλων

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο απολογισμός θα γίνει στο τέλος, αλλά προς το παρόν αυτό που προέχει είναι να επιστρέψουν στη 2η θέση, παρόλο που μαθηματικά, τίποτε δεν έχει κριθεί στην υπόθεση του τίτλου. Μπορεί να φαντάζει αδύνατη η κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα εγκαταλείψουν τις προσπάθειες τους. Ο Απόλλων κατέθεσε εξαιρετικό χαρακτήρα στο μεγαλύτερο διάστημα του πρωταθλήματος και ο στόχος είναι να τον διατηρήσουν μέχρι το τέλος.

Με αντίπαλο την Ομόνοια το απόγευμα, οι κυανόλευκοι θα έχουν ένα και μοναδικό στόχο, να κερδίσουν τους τρεις βαθμούς και να πάνε μέχρι τέλους με επιτυχίες. Μπορεί οι απουσίες, οι κάρτες και οι ατυχίες να τους στέρησαν αρκετούς βαθμούς στην κρίσιμη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος, όμως αυτό δεν σημαίνει πως θα τα παρατήσουν.

Σε λιγότερο από τρεις εβδομάδες θα αγωνιστούν στον τελικό του κυπέλλου και θέλουν να πάνε με την καλύτερη ψυχολογία και με απόλυτη αγωνιστική ετοιμότητα και συγκέντρωση. Ο Σωφρόνης Αυγουστή δεν θα έχει στη διάθεση του, τους Κυριάκου, Γκόμες, Μπεντόγια, Γκιε Γκιέ, όπως και τον Μακρίδη που ατύχησε εκ νέου. Ο τελευταίος υπολογίζεται πλέον για τη νέα περίοδο.

Ο τεχνικός του Απόλλωνα θα καταστρώσει τα πλάνα του με τους υπόλοιπους που έχει στη διάθεση του για να πάρει το τρίποντο και να ελπίζει στην παραμονή στη δεύτερη θέση. Ο Βάλε θα διατηρήσει τη θέση του κάτω από τα δοκάρια και στα δυο άκρα της άμυνας θα αγωνιστούν ο Στυλιανού με τον Σέρζιο. Ο Ρομπέρζ με τον Βινίσιους θα είναι στο κέντρο της άμυνας και στη μεσαία γραμμή θα είναι οι Σατσέτι, Πέδρο και Ντα Σίλβα.

Στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Μαγκλίτσα και  στα άκρα της επίθεσης ο Παπουλής  με τον Σαρδινέρο. Δεν αποκλείεται να δούμε από την αρχή τον Πίττα, ή τον Πίεχ. Αν ξεκινήσει ο δεύτερος δίπλα από τον Μαγκλίτσα, ενδεχομένως να έχουμε και αλλαγή στον τρόπο παιχνιδιού των κυανόλευκων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ