aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΈχει κέφια και δίνει το σύνθημα ο Ντα Σίλβα

Έχει κέφια και δίνει το σύνθημα ο Ντα Σίλβα

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Τα δυο παιχνίδια με αντιπάλους τη Δόξα και τον Εθνικό και ο τρόπος με τον οποίο ήλθαν οι νίκες έχουν ανεβάσει την ψυχολογία όλων. Φάνηκε η πίστη που έχει η ομάδα στο να επιστρέψει δριμύτερη μετά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα.

Στο Κολόσσι είναι ήδη μια γροθιά και περιμένουν πώς και πώς τα παιχνίδια που ακολουθούν για να βάλουν  τη σφραγίδα τους. Ο Άλεξ ντα Σίλβα είναι από τους ποδοσφαιριστές που συνεχώς εμψυχώνουν τους συμπαίκτες τους, αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση και στις προπονήσεις δίνει τον καλύτερό του εαυτό. Μάλιστα έχει τονίσει στους συμπαίκτες του ότι είναι η ώρα για να «απογειωθούν».

Ο Βραζιλιάνος, που πέτυχε ένα από τα ομορφότερα γκολ της αγωνιστικής, αλλά κυρίως ένα γκολ που δίνει τεράστια αυτοπεποίθηση στην ομάδα, είναι στην κυριολεξία μεταμορφωμένος και με την πολύ καλή απόδοσή του μπορεί να παρασύρει και την υπόλοιπη ομάδα σε επιτυχίες και στην επιστροφή του στόχου που είχε τεθεί στο ξεκίνημα της σεζόν, που δεν ήταν άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ