aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΈχει γνώση, πάει για το καλύτερο

Έχει γνώση, πάει για το καλύτερο

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Πριν από το παιχνίδι με τον Εθνικό, την ερχόμενη Δευτέρα, ο Απόλλων έχει να δώσει το παιχνίδι της Πέμπτης με την Λιόν στο «Παρκ Ολιμπίκ». Οι κυανόλευκοι μετά τη σημερινή πρωινή προπόνηση θα αναχωρήσουν στις 14.20, από τη Λάρνακα για τη Λιόν. Θα προπονηθούν αύριο στο γήπεδο που θα διεξαχθεί το παιχνίδι, με τον Σωφρόνη Αυγουστή να έχει στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές. Στην αποστολή, της οποίας ηγείται ο πρόεδρος Νίκος Κίρζης, συμπεριλήφθηκαν οι ακόλουθοι 30 ποδοσφαιριστές: Στυλιανού, Σατσέτι, Γιάκολις, Βάλε, Πίττας, Μπεντόγια, Ρομπέρζ, Κίσσας, Ντα Σίλβα, Πέδρο, Βασιλείου, Μάγκλιτσα, Ζελάγια, Πολίτσι, Σκέμπρι, Άλεφ, Σπόλιαριτς, Γιούστε, Σαρδινέρο, Σαντάνα, Αγγελή, Παπουλής, Συλβέστρος, Χατζηβασίλης, Κυριάκου, Πιτσιάν, Κοτζακάρου, Άλαν, Μαρτινές, Παπαχαραλάμπους.

Το μυαλό όλων στην ομάδα της Λεμεσού, είναι πρώτα στο ματς με τους Γάλλους και μετά στο πρωτάθλημα. Το ματς της Πέμπτης με τη Λιόν, αποτελεί πρόκληση για τους κυανόλευκους, που θα κυνηγήσουν τις όποιες μαθηματικές πιθανότητες έχουν απέναντι στη σπουδαία γαλλική ομάδα. Η Λιόν, που είναι τρίτη στη βαθμολογία, δεν κατάφερε προχθές στο γήπεδο της να κερδίσει την Μονπελιέ, μένοντας στο 0-0.

Ο Απόλλων, έχει καταγράψει σημαντικές επιτυχίες στην Ευρώπη και γιατί να μην τα καταφέρει να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα στη Γαλλία, όσο δύσκολο κι αν φαντάζει. Η ομάδα του Αυγουστή έχει πολλά να κερδίσει από την αναμέτρηση της Πέμπτης. Σαφώς και όλα τα λεφτά για την ομάδα της Λεμεσού θα είναι να πανηγυρίσει τον τίτλο πρωταθλήματος τον Μάιο, όμως μέχρι τότε υπάρχει χρόνος και τη δεδομένη στιγμή θα αναζητήσει το καλύτερο και απέναντι στη Λιόν.

Όσον αφορά στο πρωτάθλημα, έχουν ψηλές απαιτήσεις και το «φωνάζουν» με τις εμφανίσεις και τις επιδόσεις τους. Σε εννέα ματς είναι αήττητοι και έχοντας τρία ματς… στο χέρι, έχουν κάθε δικαίωμα μα ελπίζουν πως σύντομα θα βρεθούν στην κορυφή. Με αντίπαλο την Αλκή, το περασμένο Σάββατο, χωρίς να φθάσουν σε ψηλά επίπεδα απόδοσης πέτυχαν τέσσερα γκολ, δείχνοντας σε ακόμη ένα ματς τη δεινότητα και τον πλουραλισμό τους στο σκοράρισμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ