aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΈχει επιλογές… κάνει παιχνίδι

Έχει επιλογές… κάνει παιχνίδι

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

O Απόλλων καλείται την Πέμπτη να αξιοποιήσει το εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στην Ντιναμό Μπρεστ και να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση. Θα χρειαστεί να πιάσει καλή απόδοση, να έχει με το μέρος του και αρκετό κόσμο αλλά το πιο σημαντικό είναι οι ποδοσφαιριστές του να βρεθούν σε καλή βραδιά. Δεν αποκλείεται να πάρουν θέση στο αρχικό σχήμα ο Μουσταφά Καραγιόλ ή ο Εμίλιο Σελάγια.

Ο Άντον Μάγκλιτσα δεν είναι στα καλύτερά του αυτή την περίοδο και δεν αποκλείεται για πρώτη φορά να μείνει στον πάγκο. Ο Κροάτης είναι ο βασικός επιθετικός της ομάδας, όμως δεν βοήθησε καθόλου στα δύο παιχνίδια με τη Ζελιέζνιτσαρ. Το σκέφτεται ο τεχνικός του Απόλλωνα. Υπάρχει, λοιπόν, μια πιθανότητα να δούμε τον Κροάτη στον πάγκο. Το μεγάλο ερωτηματικό αφορά στη θέση του επιτελικού μέσου. Ο Παπουλής στα προηγούμενα ματς κλήθηκε και κάλυψε τη θέση πίσω από τον επιθετικό κορυφής, όμως υπάρχουν κι άλλες λύσεις.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή έχει διαθέσιμους και τους Περέιρα και Μπρου, ενώ μπορεί σαν «δεκάρι» να αγωνιστεί και ο Μάρκοβιτς. Ο Περέιρα στα 45 λεπτά που χρησιμοποιήθηκε στον επαναληπτικό με τη Ζελιέζνιτσαρ ήταν αρκετά καλός, αν αναλογιστούμε πως δεν είχε και πολύ χρόνο στην ομάδα. Με απόλυτα έτοιμο τον Περέιρα, ο Απόλλων έχει διπλό κέρδος, καθώς μπορεί να αγωνιστεί ως εξτρέμ ο Παπουλής και να γίνει ακόμη πιο επιθετικός.

Ο μοναδικός που δεν είναι ακόμη έτοιμος είναι ο Σουμά, γι’ αυτό και στο αρχικό σχήμα θα διατηρηθεί ο Βασιλείου. Μέσα από τις δύο προπονήσεις που έχουν απομείνει θα καταλήξει ο Κύπριος τεχνικός για τις επιλογές του για το ματς της Πέμπτης, με στόχο ο Απόλλων να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ